miercuri, 3 noiembrie 2010

Fluturei

Buna!!! Ramasesem datoare cu 2 fluturei - ca atare, neaplicati la un proiect. Ei bine, iata-i mai jos. Profit ca "mingea fass fass" il tine pe Dodo ocupat (ah, m-am inselat, s-a jucat destul si a venit si el sa va salute)... oricum :
-am folosit crostea 1.0 (made in england) - metalica
-fir bumbac (made in ro, la talmaciu, sb)
-rabdare si imaginatie (am facut tot felul de combinatii pornind de la modelul de baza despre care v-am scris aici)


Primul fluturas este realizat din imbinarea a doua culori: visiniu si un verde deschis, praz. Are aripioarele de jos mai late , simetric impartite. Cele de sus sunt usor mai mari in partea superioara.

Al doilea este violet (mov...) si este fooooarte dantelat. Este usor asimetric (voit) in partea de jos, pentru a crea impresia de miscare..

Si... bonus. Va mai amintiti de fluturasul meu de toamna? Ei bine a zburat inapoi la mine, a zis ca ii e dor de mine (sau cu alte cuvinte mami a considerat ca ii trebuie alte culori daca vreau sa ii fac accesoriu la basca - basca data la schimb... hehe). Ma mai gandesc, poate ii fac unul in stilul setului in noante de maro de fluturasi magici;). Pana una alta l-am postat si pe el, singurel sa vedeti ce frumusel e!

Si cam atat pe ziua de azi, ne vedem pe seara la un nou episod animat!! Pana atunci sper sa fac progrese cu proiectul la care lucrez... va povestesc eu si despre el, la timpul potrivit! Bye

0 comments :

Trimiteți un comentariu