duminică, 12 iunie 2011

Concurs "Sandy Belle si Lydie"

In sfarsit am reusit sa termin pregatirile pentru concurs! Acum un an, cand am finalizat episoadele la  Le tour du monde de Lydie, am lansat un concurs. L-am amanat pentru ca eram inca mult prea la inceput si a fost considerat.. dificil :(.
Dar! Lui Sandy Belle ii place sa scrie, lui Lydie ii plac florile si sa calatoreasca, iar mie, mie imi plac provocarile, imi place sa vad idei noi, sa vad imaginatia prinzand aripi. Deci va voi da de lucru si voi reinventa acel concurs!! Va rog sa aveti rabdare si sa cititi cu atentie tot articolul!


Iata cerintele:
" Imaginati-va cum ar arata un episod in care Lydie (Lidia) si Sandy se intalnesc. 
1.Unde v-ar placea sa se intalneasca? 
(locul - oras, tara... )
2. Precizati ce floare ati vrea sa ii daruiasca Lidia lui Sandy si ce semnifica aceasta in limbajul florilor.
(trebuie sa tineti cont si de semnificatia acelei flori - ii daruieste o lalea pentru ca aceasta semnifica ...). "

Puteti scrie raspunsul :
- ca si comentariu la acest articol (atentie comentariile sunt moderate, asa ca poate dura ceva timp pana va aparea),
- pe mail la copilarim[@]gmail[.]com (nu uitati sa renuntati la paranteze atunci cand scrieti adresa si sa scrieti la subiect: CONCURS),
- puteti formula raspunsul intr-un articol pe blogul vostru (nu uitati sa precizati  in articol la ce concurs participati - link si sa ne anuntati de participarea voastra printr-un comentariu/mail).
(* cititi mai jos la mentiuni)

Important: 
Exista mai multe categorii de premii, va rugam sa cititi cu atentie cerintele pe care le implica fiecare categorie in parte mai jos:

Premiul special:
Acest premiu va consta intr-o papusa lucrata manual (la alegere Sandy sau Lydie). Pentru acest premiu trebuie sa realizati o povestiora care sa semene cu rezumatele pe care le fac eu deobicei la episoade. Un exemplu il aveti aici ( mai precis modelul pe care il realizasem eu pentru concursul vechi).
Nu uitati cerintele: sa va alegeti locul de intalnire si sa spuneti ce floare ii ofera drept amintire Lydie lui Sandy si ce semnificatie are acea floare (gasiti in exemplu link catre o pagina cu semnificatiile florilor). In rest va priveste ce si cum vreti sa povestiti. Nu trebuie sa scrieti foarte mult, dar nici 3 cuvinte.
Ceea ce vom premia sunt: creativitatea, imaginatia si faptul ca v-ati implicat si chiar ati intrat in joc, pentru ca exact asa ceva este concursul nostru, o invitatie la joc.
Castigatorul va fi ales de mine, sora mea si 2 invitate speciale :P.

Premiul publicului:
La acest premiu intra toate raspunsurile. Vom premia cel mai apreciat raspuns ales de catre cititori. Cand se incheie concursul vom publica o lista cu toti participantii si veti putea sa va alegeti preferatul. Va vom anunta atunci ce metoda de vot vom alege.

3 premii prin tragere la sorti:
La acest premiu iar se califica toate raspunsurile. Vom face o tragere la sorti (sper ca filmata, daca nu vom utiliza random).

Premii pentru toti participantii:
Si in final, toata lumea va primi o diploma virtuala personalizata (diploma va fi realizata de mine - desenata si ulterior scanata si finalizata cu ajutorul tabletei grafice - o veti putea vedea zilele viitoare) si posibilitatea de a-si alege un subiect pentru un articol pe care il voi scrie ulterior pe blog. 


Premii (** cititi mai jos la precizari):

PREMIUL SPECIAL:
(o papusa la alegere, realizata manual - tehnica amigurumi- modelul special conceput pentru acest concurs)




PREMIUL PUBLICULUI:




Set format din doua elastice pentru par ca ale lui Sandy
apasati pentru a vedea poza mai mare


Si un pandativ :

 


PREMII PRIN TRAGERE LA SORTI:
1. o bratara la alegere din cele de mai jos:
GalbeneleLimoneBerries  
2. o pereche de cercei la alegere din cei de mai jos:  
Zorele   Floare de cires   Narcise )
 

3. un inel modelul de mai jos (*** pentru alte combinatii de culori cititi mai jos)
(Citronada)
  


Durata desfasurarii concursului: 12-26 iunie 2011
Perioada votare premiul publicului: 27-29 iunie 2011
Anuntare castigatori (****): 30 iunie 2011

Mentiuni:

* Va rugam sa specificati daca sunteti de acord sa publicam ulterior concursului intrarea voastra in concurs, in galeria de pe facebook a Copilarim.
(**articolele din poze au caracter orientativ - premiile vor fi realizate pornind de la modele prezentate; fiind vorba despre produse handmade, pot exista mici diferente)
(*** alte combinatii posibile: bleu sidefat -roz sidefat, portocaliu semitrasparent -maro, galben sidefat- verde, alb mat - violet, bleu- rosu)
(**** premiile vor fi expediate in functie de cat de repede sunt gata cadourile - acolo unde se pune problema alegerii)


Pentru orice nelamurire va rugam sa ne scrieti pe mail: copilarim[@]gmail[.]com

8 comments :

Victoria G spunea... [Raspunde]

So sweeeeeet ! ^_^ Cu siguranță îmi voi pune și eu imaginația la lucru și ne auzim după ;)) !!

copilarim spunea... [Raspunde]

Asteptam:D!!!

Anonim spunea... [Raspunde]

buna copilarim!! imi place foarte mult concursul realizat de voi si m-am hotarat sa incerc si eu sa ma joc cu voi. sper ca am reusit si sa va placa:

sandy pleaca la paris in cautarea lui mark. se intalneste cu lidia langa catedrala NOTRE DAME si admira impreuna impunatoarea cladire. fiecare era in cautarea cuiva, sau a ceva.. a lui mark, a florii magice... si in plus amandoua isi pierdusera parintii. foarte multe lucruri le legau si astfel s-a legat o prietenie profunda.
plimbandu-se prin paris au uitat putin de probleme, de persoanele care le provocau si au hotarat sa tina legatura si sa se reintalneasca atunci cand vor reusi sa isi implineasca visele.
s-au despartit in fata unei piete de flori si fiecare a oferit cate o floare celeilate. sandy un trandafir roz- simbol al prieteniei si lidia o margareta, tot roz (nu te voi uita). dupa care fiecare si-a continuat calatoria.

zana buna (ioana)

copilarim spunea... [Raspunde]

Multumim Zana Buna pentru participare!! Te rugam sa ne scrii pe mail ca sa avem adresa ta sa te putem contacta si sa ne spui daca esti de acord de acord sa adaugam in lista participarilor pe facebook intrarea ta:P.
Multa bafta tuturor!!!

MaryAna spunea... [Raspunde]

1.Unde v-ar placea sa se intalneasca?
Mi-ar placea sa se intalneasca in Grecia, pe o insula...
2. Precizati ce floare ati vrea sa ii daruiasca Lidia lui Sandy si ce semnifica aceasta in limbajul florilor.
As vrea sa ii daruiasca un pom - un maslin. Maslinul este simbol al pacii.

copilarim spunea... [Raspunde]

Multumim tuturor pentru participare!! Nu uitati ca puteti citi ce ne-au scris participantii deocamdata pe facebook, vom publica cand se va incheia concursul, luni dimineata si aici lista finala:) Va asteptam si pe voi si multa bafta tuturor participantilor:D!!

Laurita mommy, wife, woman :) spunea... [Raspunde]

Auci ce concurs frumos...uite ca ne-am gandit si noi la o povestioara, care speram sa va placa:)

Lidia si Sandy s-au intalnit intr-o zi torida in Parcul Guell din Barcelona. Sandy tocmai terminase de scris Povestea Calatoriilor si, bucuroasa ii spuse Lidiei ca, povestea este una speciala pentru ea, o poveste despre peripetiile Lidiei in calatoriile ei prin lumea larga, vazuta prin ochii bunei sale prietene Sandy. Lidia era asa de bucuroasa, ii multumi lui Sandy pentru gestul ei si, drept recunostinta, scoase din Ghidul Lumii, pe care il avea tot timpul la ea, o floricica pastrata dintr-o calatorie aparte. Era o crizantema -simbolul unei prietenii unice .

copilarim spunea... [Raspunde]

Multumim pentru participare Laurita!! :) Si multa bafta :P!

Trimiteți un comentariu