duminică, 11 iulie 2010

Concurs :)

Buna!
Asa cum va spuneam zilele trecute, ne-am gandit ca ar fi timpul sa facem un concurs. Premii vor fi pentru toata lumea - la premiul cel mare lucram de zor si cred eu va fi cu adevarat apreciat de cei care o indragesc pe Lidia.

Dar, sa va povestesc despre ce este vorba. Ne-am propus sa va facem sa visati. Suna bine, nu? Dupa cum bine stiti (daca nu stiti aflati repejor din articolele publicate pana acum) Lidia - "copil al florilor", calatoreste prin lume in cautarea florii cu sapte culori. In fiecare episod ne plimba prin locuri fascinante, aflam povesti frumoase din care avem ce invata si la final, Florent ne invata ca florile au un limbaj al lor, amintindu-ne sa fim mai buni si sa nu uitam sa zambim.

Pana acum, pe parcursul a 25 de episoade, ati putut sa (re)vedeti cateva dintre incursiunile eroinei, alaturi de Cathy si Kador - suntem la jumatatea serialului.

Ce veti face voi daca, bineinteles, veti alege sa copilariti putin si veti participa la concurs: sa visati! Ce-ar fi daca ati putea sa creati un episod (ca parca 50 sunt prea putine;P)? Unde ar merge Lidia? Cu cine s-ar intalni? Ce flori ar darui la final Florent si cui?
Regulament:
- episodul va fi scris sub forma unei scurte povestiri
- daca va place sa desenati puteti sa adaugati si ilustratii
- puteti sa il scrieti direct in mail, sau atasa sub format .doc sau .txt (adica redactat in word, sau notepad)
- actiunea se petrece in timp ce Lidia cauta floarea cu sapte culori
- nu trebuie sa lipseasca floarea pe care o da la final Florent, ce inseamna ea in limbajul florilor, intamplarile din care sa invatam ceva - pe scurt trebuie respectat (dar nu copiat) formatul episoadelor.

Vom publica povestile pe contul copilarim de pe Facebook (cu acordul vostru - nu uitati sa precizati cand ne scrieti daca sunteti sau nu de acord) - astfel vom putea da si un premiu (sau mai multe) de popularitate.
Ei bine - acesta este concursul!
Asteptam povestile voastre la adresa de mail: copilarim[@]gmail[.]com (subiectul la mail va fi concurs). Tot la aceasta adresa ne puteti scrie daca aveti intrebari sau nelamuriri. Concursul se incheie pe 31 august!



Bafta!!!!!

0 comments :

Trimiteți un comentariu