luni, 6 septembrie 2010

Trapp Family Story

Republicat: Acest articol a fost publicat initial in data de 6 mai 2008, la 14:33 in cadrul proiectului desenelecopilariei.blogspot.com.
Modificari: generic in japoneza via SourcererZ

Autor: rha, publicat de rha.



Bunnn, alt desen frumos :D


Trapp Family Story
Producator : Nippon Animation
Anul productiei : 1991
Format : 40 episoade

Titlu original :
Trapp Ikka Monogatari

Titluri alternative:
Cantiamo insieme (Italia)
Die singende Familie Trapp (Germania)
La Novicia Rebelde / Sonrisas y lágrimas (Spania)
Lahn Al Hayah -- Music of Life (Arabia)
Les enfants du Capitaine Trapp (Franta)
Rodzina Trappów (Polonia)
Trapp Family Story

Desenul reproduce cu modificari minime muzicalul “The sound of Music”, ambele inspirate din romanul “The story of the Trapp Family singers” al scriitoarei Maria Augusta Trapp.
Trebuie sa amintesc de muzical, pentru ca este unul din filmele mele de suflet! 1965 este anul productiei, in rolul Mariei o gasim pe superba Julie Andrews iar in rolul capitanului Trapp pe nimeni altul decat Christopher Plummer.

Revenind la anime, ne regasim in Saltzburg unde tanara Maria Kutschera in varsta de 18 ani s-a hotarat ca destinul ei este acela de a deveni maicuta. Insa maica superioara nu crede ca viata in manastire este ceea ce i sa potriveste Mariei din cauza temperamentului vioi al acesteia. Astfel, inainte de alegerea finala de a ramane sau nu la manastire, Maria este trimisa sa aiba grija de copiii baronului von Trapp. Dupa moartea sotiei sale, baronul a avut numeroase probleme cu cresterea celor 7 copii ai sai. Niciuna dintre cele 25 de guvernante angajate in timp de 18 luni nu a reusit sa fie acceptata de copii… Maria are deci de-a face cu o adevarata provocare!

Pot sa va mai spun ca este o poveste foarte frumoasa care merita sa o vedeti ! Si daca aveti timp "aruncati" un ochi si la film :D

Genericul de inceput:
"Do-Re-Mi no Uta " - Eri Itoh
"Hohoemi no Mahou" - Eri Itoh
Genericul de final:
"Ryoute wo hirogete" - Eri Itoh


** genericul in italiana **

** genericul in japoneza **
Torrent - aici si aici.

0 comments :

Trimiteți un comentariu