duminică, 12 septembrie 2010

The Little Mermaid II

Republicat: Acest articol a aparut in data de 13 iulie 2008, la 15:00 in cadrul proiectului desenelecopilariei.blogspot.com.
Modificari - video via megavideo (intreg) si youtube (7 parti)
Autor: baby.rux, publicat de baby.rux.


Howdy!
Duminica aceasta vreau sa va prezint partea a doua a trilogiei Micii Sirene Disney :The Little Mermaid II : Return to the Sea.
Filmul a aparut in 2000, ca urmare a succesului avut de productia initiala din 1989 despre care v-am povestit aici. Asa cum va spuneam, cei de la Disney au optat pentru o poveste cu final fericit, un final deschis, dar nu numai finalul este deschis, ci intreaga poveste. De aceea s-au realizat o serie de aventuri ale sirenei Ariel grupate intr-o productie animata pentru micile ecrane: The Little Mermaid Tv Series (1992-1994), dar si cele doua filme: The Little Mermaid II - Return to the Sea in 2000 -despre care vorbim astazi si The Little Mermaid III - Ariel's Beginning programat sa apara in august, anul acesta - despre care am sa va povestesc alta data .

Cast
Ariel.................... Jodi Benson
Prince Eric............ Rob Paulsen
Flounder................Cam Clarke
Sebastian...............Samuel E. Wright
Morgana.....................Pat Carroll
Melody...............Tara Strong
King Triton...............Kenneth Mars

more...


Anul aparitiei: 2000
Realizatori: Jim Kammerud, Brian Smith
Producatori: Leslie Hough, David Lovegren
Scenariul:Elizabeth Anderson, Temple Mathews, Elise D'Haene si Eddie Guzelian

Coloana sonora: Alan Menken

Site Oficial:
The Little Mermaid II : Return to th Sea (Disney) - din pacate nu merge decat versiunea aceasta, cea flash se pare ca este momentan indisponibila.

Cateva dintre piesele incluse pe coloana sonora a filmului se regasesc pe albumul : Sebastian: Party Gras! despre care puteti citi mai multe aici. Am sa va las mai jos insa o piesa interpretata de Melody - fiica lui Ariel si a printului Eric.
 

The Little Mermaid II - For A Moment Încărcat de lindatjuh
 
Puteti vedea filmul online aici (via megavideo): Aveti mai jos posibilitatea sa urmariti filmul online pe youtube. 
Il puteti descarca de aici .Il puteti cumpara de pe site-ul oficial, sau de aici (via imdb). Rezumat:
Trebuie sa recunosc ca am aflat intamplator despre continuarile pe care Disney le-a facut la diverse povesti celebre. Am vizionat acest film acum 2 sau 3 ani si l-am gasit dragut. Spoiler
O regasim pe Ariel mamica. Ea si Eric au o fetita frumusica foc, pe nume Melody si se afla pe o corabie, pentru a putea fi astfel prezenti la botezul micutei atat pamantenii cat si oamenii marii. Regele Triton ii ofera micutei un medalion, dar cand petrecerea era in toi isi face aparitie sora Ursulei - Morgana. Intuind pericolul la care erau expusi Ariel a decis sa isi creasca fiica departe de ocean, de oamenii lui si implicit de bunicul ei. A aruncat medalionul in ocean si in jurul castelului a fost construit un zid menit sa o apere pe micuta Melody. Cum se intampla insa se cele mai multe ori, fetita afla adevarul care i-a fost ascuns si fuge de acasa. Ea cade astfel prada inselaciunii maleficei Morgana si.... mai departe veti afla ce se intampla urmarind filmul. :)

4 comments :

Anonim spunea... [Raspunde]

minunat faceti o treaba extraordinara
toate printesele disney speream sa le gasim pe blogul acesta broavo nota 10 pt toti

copilarim spunea... [Raspunde]

Cu siguranta vor fi!! primele 2 vor veni Anastasia si Belle :) Cat de curand!!

Anonim spunea... [Raspunde]

puteti renvia toate desenele copilariei cum ati facut si cu mica sirena dar ar trebuii sa fie si subtitrate dar daca nuse poate noi vizitatorii ne multumin si cu atat .10 pt munca depusa

copilarim spunea... [Raspunde]

uite, daca iti descarci filmul in engleza, ai aici subtitrare in romana:
http://subtitrari.regielive.ro/the_little_mermaid_ii_return_to_the_sea-3157.html

de fapt sunt chiar mai multe, ai de unde alege ;)

Trimiteți un comentariu