marți, 29 iunie 2010

Les Aventuriers de l'espace

Republicat: Acest articol a aparut in data de 29 aprilie 2008, la 11:26 in cadrul proiectului desenelecopilariei.blogspot.com.
Modificari- generic via Maniacs
Autor: rha, publicat de rha.


Mushi Mushi,

La urmatorul desen ma uitam cand stateam numai cu buni meu si cu Rux. Stiu ca abia asteptam sa vina ora, sa urc in casa, sa il vad si apoi sa ies la copii in spatele blocului si sa ma joc cu ai mei Toppy si Rana. Eu eram profesoara si ma simteam super importanta :D

Les Aventuriers de l'espace
Titlu original : Uchuusen Sagittarius
Titluri alternative
:
Die Sternenjäger (Germania)
Dobrodruzi z vesmíru
Les Aventuriers de l'espace (Franta)
Sagitario Espacial (Spania)
Spaceship Sagittarius

Anul aparitiei: 1986
Format : 77 episoade x 25 min
Director: Kazuyoshi Yokota
Productie marca: Nippon Animation /TV Asahi
Generic de inceput:
"Stardust Boys" - Hironobu Kageyama
Generic de final:
"Yume Kounen" - Hironobu Kageyama


Suntem pe Terra in compania lui Toppy, Rana, Giraffe si Sibip. Toppy si Rana sunt doi simpatici piloti care lucreaza pentru o mica agentie spatiala. Toppy este insurat cu Brigitte si impreuna au o fetita – Sylvie. Rana este putin mai mare decat toti ceilalti, este insurat si are 7 copii. Giraffe este un « om de stiinta » putin aiurit care este indragostit de profesoara Anne. Sibip este un extraterestru (arata ca un cactus) care li s-a alaturat.
La bordul navei lor : Sagittaire, ei calatoresc prin spatiu. In fiecare episod Toppy, Rana si Giraffe traiesc aventuri din ce in ce mai interesante si ne reamintesc mereu ca prietenia este cea mai importanta.
Sayonara :*

0 comments :

Trimiteți un comentariu