sâmbătă, 12 iunie 2010

Gulliver's Travels


Republicat: Acest articol a aparut in data de 28 aprilie 2008, la 06:19 p.m. in cadrul proiectului desenelecopilariei.blogspot.com.
Modificari-video via youtube .
Autor: rha, publicat de rha.

Hello,

Aseara aveam chef sa visez cu ochii deschisi, ceea ce pana la urma am si facut. Ma gandeam cat de dragut era daca traiam in perioada regilor si a reginelor... Si asa mi-am adus aminte de urmatorul desen, pe care il adoram cand eram putin mai micuta :)


Gulliver's Travels este un desen animat produs de Max Fleischer in 1939. Este inspirat din romanul cu acelasi nume, al scriitorului anglo-irlandez Jonathan Swift, mai exact din primul capitol: Calatoria lui Gulliver in Lilliput. Desenul a aparut in anul 1939 si apartine marcii Paramount Pictures. Gulliver este al 10-lea film de desene animate lansat si primul produs de un alt studio american si nu Walt Disney Productions.

Naufragiat din cauza unei furtuni, Lemuel Gulliver este in stare de inconstienta pe tarmul insulei Lilliput, ai carei locuitori nu sunt mai mare decat un deget. Descoperit de Gabby, plangaciosul orasului, Gulliver este legat cu funii de catre lilliputani, insa numai pana in momentul in care se trezeste. Astfel el devine „prizonierul” regelui Little al Lilliput-ului. In timp ce se gandeste cum sa ajunga inapoi in Anglia, Gulliver devine parte a disputei regilor Little si Bombo (regele Blefescu-lui). In ajunul nuntii printesei Glory din Lilliput si a printului David din Blefescu, cei doi regi incep o cearta cauzata de imnul ce urma a fi cantat la ceremonia nuntii. Gulliver incearca sa impiedice razboiul intre Lilliput si Blefescu. De asemenea el face tot posibilul ca frumoasa poveste de dragoste a celor doi tineri sa poata continua. Regele Bombo pleaca cu armata spre Lilliput, urmeaza o serie de neintelegeri si intrigi (pe care nu le voi dezvalui!) important este ca in final cei doi regi isi dau seama ca au gresit, ca printul si printesa se iubesc, nunta va avea loc, iar imnul o sa fie format atat din melodia Lilliput-ului cat si din melodia Blefescu-lui, adical: Faithful & Forever.






Torrent cred ca este acesta.

Bye bye :*

0 comments :

Trimiteți un comentariu