luni, 14 iunie 2010

Che campioni Holly e Benji

Republicat: Acest articol a aparut in data de 14 aprilie 2008, la 11:22 a.m. in cadrul proiectului desenelecopilariei.blogspot.com.
Modificari- generic via youtube
Autor: rha, publicat de rha.


Oli!
Ce mai faceti? Ce mai ziceti? :) Azi va scriu despre un alt desen pe care l-am adorat, efectiv l-am adorat!!! Imi placea la nebunie cand dadeau goluri din foarfeca :D...
Anyway:

Titlu original : "Captain Tsubasa" (1 serie) / "Shin Captain Tsubasa" (a 2- a serie) / "Captain Tsubasa J" (a 3-a serie) / "Captain Tsubasa 2001" (a 4-a serie)
Titluri alternative:
Campeones: Oliver y Benji / Los Super Campeones / Super Campeones (Spania)
Captain Majid (Arabia)
Che campioni Holly e Benji / Holly & Benji: I 2 Fuoriclasse (Italia)
Die tollen Fußballstars (Germania)
Flash Kicker
Kapitan Jastrząb (Polonia)
Olive et Tom (Franta)
Super Campeões (Portugalia)


Anul productiei : 1983
Producator : Yoichi Takahashi
Anime marca : Group TAC / Toei Animation
Format : 128 x 21


Generic de inceput:
"Moete Hero" - Hiroyuki Okita
Generic de final:
"Fuyu no Lion" - Hiroyuki Okita

Captain Tsubasa este un manga (1981) si un anime japonez (1983) , create de Yoichi Takahashi. Seria originala manga a fost adaptata intr-un anime, al carui prim sezon a avut premiera in Japonia pe TV Tokyo si a rulat intre 10 octombrie 1983 si 27 martie 1986.

Prima serie acopera subiectul primelor 25 de volume manga. Intre 1985 si 1986,apar alte 4 filme ce au continuat povestea. In 1989 o noua serie animata a aparut, Shin Captain Tsubasa, produsa de Shueisha si CBS Sony Group inc. Aceasta serie acopera de la volumul 25 la volumul 36, seria manga. Au urmat :
- Captain Tsubasa J, produs de Nippon Animation, Studio Gallop, a rulat intre 21 octombrie 1994 si 22 decembrie 1995 in Japonia, insumand 47 de episoade.
- Captain Tsubasa : Holland Youth – 1994 (OVA)
- Captain Tsubasa: Road to Dream – cea mai doua serie a anime-ului, produsa de Group TAC si Madhouse Studios (2002).

Poveste:

Oliver “Holly” Hutton se muta la Fujisawa impreuna cu familia sa. Aici il va cunoaste pe fostul campion brazilian Roberto Sedinho, care ii va fi antrenor, si pe portarul Benjamin "Benji" Price, care dupa o initiala cearta ii devine prieten bun. Impreuna cu echipa lui, New Team, Oliver va castiga campionatul national.
Visul lui Holly este acela de a juca in Brazilia, ca si Roberto, dar la finalul campionatului ramane in Japonia. Trei ani consecutiv echipa New Team castiga campionatul. Holly impreuna cu cei mai buni jucatori din liga vor pleca la Paris, la primul campionat mondial de juniori. La finalul acestui campionat, cand Holly iese iar invingator, va pleca in cele din urma in Brazilia cu Roberto.





:*

P.S. Torrenti

0 comments :

Trimiteți un comentariu