sâmbătă, 18 februarie 2012

Tom si Jerry - Two Little Indians

Buna!! Astazi vedem cel de-al 78-lea desen cu Tom si Jerry. Se numeste Two Little Indians si a aparut in 17 octombrie 1953.
Produs de Fred Quimby si regizat de William Hanna si Joseph Barbera pe muzica lui   Scott Bradley.
Trivia: Primul desen in care Tom nu are dunga gri intre ochi  (info via).





Tom si Jerry -Two Little Indians



video via youtube
Rezumat
Bun venit intr-o sambata insorita, la fel ca si in desenul pe care il urmarim astazi:). Doi soricei mititei - imbracati in indienti - se prezinta acasa la cercetasul Jerry si printr-un mesaj scris il anunta ca ei sunt cei doi orfani pe care promisese ca ii va duce in drumetie.
Jerry ii lasa putin in fata usii pe mititei atat cat sa isi imbrace tinuta de cercetas, dar cand se intoarce la ei cei doi disparusera. "Pana rosie" tocmai intra in gura catelului, gasind drept tinta pentry micutele sale sageti omuletul din gatul acestuia. Jerry actiona insa la timp si cand catelul se trezi, soricelul incepu sa "cante" la arc la fel ca la vioara. Nici nu reusi bine sa il opreasca pe pana rosie ca, pana albastra tocmai ochise o pasare rosie ce isi facea siesta.. sageata insa il nimeri pe Jerry care nu era deloc bucuros de indeletnicirile micutilor "luptatori".
 In timp ce plecau in expeditie, cei doi il zaresc pe Tom - acesta devine o tinta foarte atractiva: sagetele peste sagetele, i se ia scalpul, este fugarit, dupa ce il prinde pe Jerry cei doi micuti il pacalesc ca au chemat intariri si pana la urma capituleaza dupa ce explodeaza garajul in care se refugiase. la final pustii fumeaza pipa pacii. dar se pare ca motanului nu ii prea prieste:) - Fumatul chiar dauneaza sanatatii!!! si noi nu recomandam sa incercati nici macar o .."pipa a pacii":). O puteti sarbatori, altfel... PACEA bineinteles:). Sa aveti o sambata superba!!

1 comments :

Copil spunea... [Raspunde]

Un desen ce a bucurat şi încă mai bucură milioane de copii mari şi mici de 72 de ani. Mă bucur că o asemenea animaţie există şi că de fapt va exista pentru totdeauna.

Trimiteți un comentariu