sâmbătă, 25 februarie 2012

Tom si Jerry - Life with Tom

Buna!! Astazi vedem cel de-al 79-lea desen cu Tom si Jerry si ultimul din 1953. Se numeste  Life with Tom  si a aparut in 21 noiembrie 1953.
Produs de Fred Quimby si regizat de William Hanna si Joseph Barbera pe muzica lui   Scott Bradley.




Tom si Jerry - Life with Tom 

video via youtube
Rezumat
Postasul ii aduce corespondenta micutului Jerry dar, auzind zgomot, Tom ajunge inaintea acestuia la cutiile postale si, negasind nimic in a lui, observa pe jos un colet adresa soricelului. Un colt rupt din hartia care acoperea coletul il face curios pe motan care vede scris: "Life With Tom" (Viata cu Tom).
Jerry iese afara din casa si se indreapta catre cutia postala de unde isi ia corespondenta, mai putin pachetul care era la Tom (ascuns in tufis).  Nu intra bine Jerry in casa ca Tom aude la radio un prezentator razand si povestind despre cartea care tocmai aparuse "Viata cu Tom" scrisa de un scriitor tanar care promite mult Jerry Soricel.
Fara a sta prea mult pe ganduri Tom se apuca sa citeasca romanul care incepea cu o dedicatie catre el, in care soricelul spunea: "Pentru Tom fara de care as putea trai linistit"... Motanul da mai departe si ajunge la un capitol in care Jerry povesteste o patanie petrecuta cand a fost luat de Tom la pescuit, pe post de momeala. Bineinteles Tom ajunge sa il pescuiasca pe Spike, iar Jerry se amuza pe seama acestui fapt, spunand despre motan ca inca mai crede ca prins un peste caine...
De peste gard se aud chicoteli si Tom zareste mai multi motani vagabonzi care citeau romanul si se amuzau foarte tare. Mai rasfoieste cartea si se opreste la capitolul 11 unde Jerry povestea despre "Ziua Recunostintei" cand el si nepotul sau se imbracasera in pelerini... si Tom (costumat in indian) fusese nevoit la final sa "capituleze".
Indignat motanul inchide cartea cand ii aude razand pe Spike si Tyke. Dupa ce trage cu ochiul sa vada ce citesc deschide cartea la capitolul 20 in care Jerry povestea despre cel mai bun prieten al sau canarul si cum l-a salvat cand Tom a vrut sa il calce cu trenul de jucarie.
Nemaisuportand rasetele Tom se duce furios la Jerry si dupa ce smulge efectiv zidul si soricelul ii confirma ca el a scris cartea, i-o tranteste acestuia in cap. Jerry ii arata insa scrisoarea in care editorii ii spuneau ca jumatate din suma ii revine dupa cum a cerut el, soricelul, prietenului sau Tom. Citind acestea Tom brusc devine interesat de roman si chiar sa rada de ceea ce era scris acolo.. deh, un cec poate sa schimbe se pare dispozitia unui motan... hehe

0 comments :

Trimiteți un comentariu