miercuri, 7 decembrie 2011

Felicitare virtuala (Impodobim Bradul II)

Drept multumire pentru ca ati participat la concursul nostru vrem sa va oferim cu  drag tuturor cate o felicitare virtuala. O puteti si printa ca sa o trimiteti celor dragi! Voi va trebui sa ma ajutati sa personalizez felicitarile. M-am gandit in primul rand sa va las sa alegeti intre doua formate :

  sau 

Ca background m-am gandit sa folosesc combinatia cromatica de la layoutul de iarna al blogului, dupa cum puteti vedea in exemplele de mai sus. NU va arata asa, acelea sunt doar doua exemple ca sa va faceti voi o parere si sa alegeti fornatul. 
Ce mai puteti alege:
- cati brazi vreti si unde sa se afle (brazii ii puteti vedea in imaginea din stanga sus a blogului, sau in imaginile de mai sus)
- ce fulgi sa folosesc in felicitare si in ce masura (daca vreti sub forma de ninsoare ca pe blog, sau vreti un fulg sa fie in centrul felictarii etc). Puteti alege dintre urmatorii fulgi:
copilarim.blogspot.com  http://copilarim.blogspot.com http://copilarim.blogspot.com copilarim.blogsopt.com http://copilarim.blogspot.com/ http://copilarim.blogspot.com/ http://copilarim.blogspot.com/ http://copilarim.blogspot.com/
- imaginile cu fulgii ca sa ii vedeti mai bine si sa imi puteti spune numarul celor pe care ii vreti in felicitare in pozele de mai sus

copilarim.blogspot.com
 - cum arata ei ca brush-uri sau stampile digitale 

- ce personaje ati vrea sa apara / folosesc. Aveti urmatoarele posibilitati de alegere: 

http://copilarim.blogspot.com
cele doua fetite din layoutul actual - le vedeti mai mari cand intrati pe blog in stanga (amandoua sau doar una)




- omul de zapada din layoutul de anul trecut cu mentiunea ca acesta va fi singur si voi putea folosi din imaginile de mai sus doar brush-urile/ stampilele cu braduti pe care le regasiti si in titlul blogului anul acesta

In cele din urma mai este mesajul pe care veti hotari sa il scriu pe felicitare (Sarbatori fericite!, Craciun Fericit! etc).
Dupa cum vedeti este un volum mare de munca asa ca va astept cat mai curand sa imi scrieti pe mail : copilarim[@]gmail[.]com (fara paranteze, le pun sa evit spam-ul). Puneti la subiect felicitare virtuala. Sper sa va placa acest cadou!!

Nota: fulgii si toate elementele de design sunt realizate de mine - daca cineva doreste sa le foloseasca il rog sa imi scrie pe mail pentru detalii - va multumim pentru ca incurajati respectarea dreptului de autor. (acest lucru nu face parte din premiul adica felicitare virtuala, se refera doar la elementele de design)

3 comments :

KaBea spunea... [Raspunde]

Ca si felicitare imi place prima varianta,fulgii cu nr.2 si omul de zapada cu nr. 3,cel un pic sters,iar Sarbatori fericite parca e mai frumos.Spor la treaba!Pup dulce.

AlinaS. spunea... [Raspunde]

Frumoasa sunt toate! Greu de ales .... Eu va multumesc pentru acest efort! Va imbratisez cu drag,
Alina

copilarim spunea... [Raspunde]

@ Bea am notat - merci:D!!
@ Alina daca te hotarasti te asteptam pana duminica seara, daca nu... speram sa iti placa ce vom face noi:)!

Trimiteți un comentariu