joi, 6 octombrie 2011

Portret Buni

Astazi este ziua de nastere a lui Buni : LA MULTI ANI!!!! CU MULTA MULTA SANATATE :*!!

Nu am reusit inca sa ii fac un cadou - am o idee dar mai este timp pana diseara :D, vreau insa sa va arat ce cadou i-am facut acum 2 ani:P. Este un portret realizat pornind de la o poza foarte mica si draga mie. Buni pe la 21-22 ani. Eh, asa-i ca am o buni frumoasa?:)

Portretul este realizat pe o coala A4, in creion. Pentru a nu se deteriora l-am laminat.

Umbra din partea de sus este de la un raft sub care se afla lipit pe perete - am incercat sa "o scot"(umbra) intr-una din pozele pe care le voi atasa mai jos... asa ca idee.

Am facut o fotografie si alaturi de poza dupa care m-am inspirat cand am realizat desenul, marita de data aceasta (am marit-o anul trecut .. la un an dupa ce realizasem portretul, ca sa o pun in rama pe care o realizasem folosind tehnica quilling: quilling time - rama foto). Am pastrat si varianta in "culori", asa cum a surprins-o aparatul si am facut si o varianta greyscale. Poza marita este cam intunecata si probabil si din cauza unghilui in care am tinut-o nu se vede zambetul asa cum trebuie:P.


-varianta originala a pozei-


- varianta greyscale-

Si la final, poza in care am incercat sa scot umbra facuta de raftul de sus:P - adevarul este ca in afara de niste poze facute cu telefonul nu am facut poze inainte sa laminez desenul, de scanat nici nu s-a pus problema..  Sper sa va placa si voua ce am facut in 2009 si ma intorc la cadoul de anul acesta:P.

0 comments :

Trimiteți un comentariu