miercuri, 26 octombrie 2011

33. "An Invitation to Queen's Class" / Prospettive per il futuro

Episodul 33:  Perspective pentru viitor

Photobucket

Rezumatul il gasiti dupa episodul in limba italiana ( pentru a nu incarca prea mult prima pagina voi adauga functia mai mult / more imediat dupa episodul in limba japoneza, cu subtitrare in engleza). Vizionare placuta !

33. "An Invitation to Queen's Class"

via youtube

33.   Prospettive per il futuro
versiune in italiana indisponibila momentan

Rezumat:
In noiembrie, domnisoara Stacy ii aduna pe copii pe malul lacului pentru a vorbi despre planuri de viitor. In timp ce se intaorceau de la scoala, Diana si Anne ajung sa discute la randul lor despre viitor. Anne ii reaminteste prietenei sale faptul ca profesoara lor incuraja cultivarea imaginatiei si se intresiteaza ca Diana considera o copilarie faptul ca ea isi imagineaza zane si fapturi magice "vinovate" de frumusetea peisajului tomnatic. Diana se gandestela viitor putin diferit de Anne, adica isi doreste sa se marite.. Cele doua ajung astfel sa se certe si Anne pleaca suparata spre casa, considerand ca prietenia lor s-a sfarsit.
Ajunsa acasa, Anne mananca un mar pe care il gaseste in sopron. Cand o vede, Jerry ii spune ca acel mar era otravit si ca il pusese acolo ca sa omoare soarecii... Anne alearga ingrozita in casa, bea un pahar cu apa si se uita sa vada daca Marilla sau Matthew sunt acasa. Disperata si speriata, se gandeste sa mearga sa se impace cu diana, dar gandul ca ar putea muri intr-un loc necunoscut o sperie si mai tare, asa ca isi face curaj si merge in camera ei.
Asteptandu-si sfarsitul, Anne gandeste sa scrie scrisori celor dragi. Mai intai ii scrie Dianei, cerandu-i iertare pentru cearta avuta si avand ca grija ca aceasta sa nu se simta vinovata de ceea ce i se intamplase...
Marilla ajunge seara acasa si o striga pe Anne, intrebandu-se de ce  nu este facut focul si luminile sunt stinse. Anne apare cu o lumanare si i spune ca isi asteapta sfarsitul pentru ca a mancat din marul otravit pe care Jerry il lasase in sopron. Apoi ii da scrisorile. Marilla  o intreaba cand a mancat marul, dupa care o ia cu ea si merge Jerry.  Acesta ii spune ca a facut o gluma pentru ca era marul pe care si-l pregatise pentru pranz, iar Anne furioasa vrea sa il invete minte, in timp ce Marilla ii spune acesteia sa nu mai fie asa lacoma.
Dupa ce mananca, Marilla ii spune ca s-a intalnit cu profesoara Stacy care venise sa le vorbeasca despre ea. Atunci Anne isi aminteste ca a uitat sa ii spuna ca a fost prinsa citind Ben Hur, dar domnisoara Stacy  doar a imbratisat-o si i-a zambit... De fapt profesoara nu ii spusese nimic despre asta, ci ii vorbise despre faptul ca vrea sa faca o clasa speciala pentru cei care vor sa mearga sa studieze la Queen. Asa ca, Marilla o intreaba pe Anne daca vrea sa mearga la Queen sa devina profesoara. Anne  ii raspunde ca acela era visul ei, doar ca nu indraznea sa spuna nimic pentru ca a studia acolo costa mult. Marilla si Matthew  ii spun ca ei o vor sustine si o incurajeaza sa se inscrie si ea. Anne le multumeste si le promite ca va invata si va avea note bune si este fericita pentru ca si-a gasit scopul in viata.

Episodul urmator:
Diana nu se alatura clasei care se pregatea pentru a studia la Queen. De ce... vedeti maine.


(Rezumatul este realizat de Rux - daca doriti sa-l preluati va rugam sa ne contactati pe mail si sa precizati sursa, multumim!) 

Actualizare video ianuarie 2018 

0 comments :

Trimiteți un comentariu