miercuri, 19 octombrie 2011

28. "The Christmas Concert" / La recita di Natale

Episodul 28: Concertul de Craciun


Photobucket

Rezumatul il gasiti dupa episodul in limba italiana ( pentru a nu incarca prea mult prima pagina voi adauga functia mai mult / more imediat dupa episodul in limba japoneza, cu subtitrare in engleza). Vizionare placuta !

28. "The Christmas Concert"

via youtube

28.  La recita di Natale
versiune in italiana indisponibila momentan

Rezumat:
In ziua de Craciun peisajul alb este captivant. Anne coboara si le ureaza sarbatori fericite Marillei si lui Matthew si observa pana la urmaca acesta are ceva in mana. Matthew reuseste sa ii dea astfel cadoul, iar Anne ramane muta de uimire cand vede rochita ciocolatie, cu maneci bufante, asa cum isi dorise. Si doamna Lynde lasase un cadou pentru ea - o panglica pentru par care se asorta cu rochita. Marilla o cheama la masa si cum Anne isi dorea doar sa mearga sa se imbrace cu rochita, aceasta o convinge amintindu-i ca are serbarea si va trebui sa fie in forma. Asa ca Anne se aseaza la masa, dupa care spala vasele si este extrem de recunoscatoare pentru rochita primita cadou, promitand ca se va stradui cu atat mai mult la serbare. Zarind-o pe Diana pe geam, alearga in intampinarea ei si isi ureaza una celeilalte Craciun fericit. Diana ii aducea lui Anne un cadou de la matusa Josephine: o pereche de pantofiori noi, superbi.
Anne este in culmea fericirii. Dupa ce se schimba vine in bucatarie lasandu-i muti de uimire pe Matthew si Marilla si grabindu-se sa mearga la intalnirea cu Diana pentru a ajuta la ornarea salii de spectacol. Ea ii promite lui Matthew ca ii va recita si lui pana va incepe spectacolul, iar Marilla ii face o surpriza spunandu-i ca ea va veni sa vada concertul, desi nu era de acord cu asemenea lucruri. Dupa ce pleaca Anne, Matthew Toti copiii de la scoala sunt in pregatiri pentru concert, repetand si aranjand decorurile. La 6 dupa-amiaza incepe si Concertul de Craciun, cel mai reusit din istoria scolii. Dupa solo-ul Dianei care a fost minunat, urmeaza Anne care isi privise prietena dintr-o parte a scenei. Inainte sa urce pe scena Anne ii observa pe Matthew si Marilla si stiind ca acei doi oameni care cotau cel mai mult pentru ea pe acea lume se afla in sala recita din tot sufletul, impresionand audienta la lacrimi si facandu-i si mai mandri decat erau pe cei doi frati.
Urmeaza si alte scenete, iar dupa cea cu Regina Zapezii si zanele, urmeaza Gilbert. Acesta zareste floarea din parul Annei cazuta langa scena si o prinde la butoniera. Diana ii spune lui Anne care desi se incrunta putin, totusi nu mai are asa o atitudine agresiva ca in trecut. Dupa comcert, cele doua prietene merg impreuna spre casa, discutand despre acea seara memorabila si despre steagul scolii pe care urmau sa il faca impreuna.
Dupa ce Anne se duce sa se culce, Marilla si Mattew vorbesc despre cat de mandri sunt de ea. Marilla nu ii spusese insa, probabil pentru a nu o rasfata, dar Mattew ii marturisise si apoi aduce vorba despre viitorul ei. Cei doi frati se gandesc sa o trimita sa studieze la Queen si apoi se hotarasc sa nu discute inca despre acest lucru, pentru ca anul urmator abia Anne implinea 13 ani.
Inainte sa se culce, Marilla merge la Anne si o inveleste...

Episodul urmator:
Clubul de lectura....


(Rezumatul este realizat de Rux - daca doriti sa-l preluati va rugam sa ne contactati pe mail si sa precizati sursa, multumim!) 

Actualizare video ianuarie 2018 

0 comments :

Trimiteți un comentariu