marți, 18 octombrie 2011

27. "Matthew and the Clothes Shop" / Mattew e le maniche a sbuffo

Episodul 27: Matthew si magazinul de textile


Photobucket

Acesta este articolul cu numarul 999:).Rezumatul il gasiti dupa episodul in limba italiana ( pentru a nu incarca prea mult prima pagina voi adauga functia mai mult / more imediat dupa episodul in limba japoneza, cu subtitrare in engleza). Vizionare placuta !
 
27. "Matthew and the Clothes Shop"


via youtube

27.   Mattew e le maniche a sbuffo
versiune in italiana indisponibila momentan

Rezumat:
Cu 2 saptamani inainte de concert,  fetele repetau la Anne in camera. Aceasta imprumutase de la Ruby pantofii si erau cu 2 numere mai mari, afectandu-i interpretarea. Rezolva insa problema dupa ce primeste de la Diana panglici si isi pune niste batiste in pantofi, transformandu-i in niste balerini draguti.
Cand fetele plecara, Matthew se refugie dupa o usa de unde observa ca Anne era diferita de celalte fete, avea fata mai luminoasa, ochii mai mari si mai scanteietori, dar diferentele nu se rezumau numai la atat...
Marilla il gaseste pe Matthew cu o cizma inca in picior, dus pe ganduri... Si la masa acesta se gandeste in continuare  la ce o deosebea pe Anne de celelelte fete. In timp ce seara Anne citeste in camera ei, iar Marilla lucreaza la lumina lumanarii, Matthew isi aprinde pipa spre disperarea sorei lui si se tot gandeste de ce e diferita Anne. Cand isi da seama nu ii spune nimic sorei sale, pentru ca diferenta erau hainele. Anne fusese mereu imbracata cu lucruri sobre si functionale, deloc vesele si la moda, ca in cazul colegelor sale.
A doua zi, Matthew pleaca in Carmody sa ii ia haine cu maneci bufante Annei, pentru Craciun. Desi merge intr-un magazin unde trebuia sa fie un vanzator si fiul sau, acesta este intampinat de o doamna. Cei doi vandusera acesteia afacerea cu un an in urma. Matthew se pierde cu totul si sfarseste prin a cumpara o grebla si niste zahar brun, nu de tocmai de cea mai buna calitate.
Vazand ca nu reuseste sa se descurce singur, Matthew se hotaraste sa-i ceara sfatul si ajutorul doamnei  Lynde, pretinzand ca nu vrea ca Marilla sa se ocupe de cadou, pentru ca Anne sa nu banuiasca nimic. O roaga pe aceasta sa faca manecile la moda si ramane stabilit ca aceasta sa ii aduca rochita de Craciun.
Dupa doua saptamani, doamna Lynde ii aduce lui Matthew rochita, dar intalnindu-se cu Marilla este invitata in casa si astfel planul lui Matthew este in sfarsit cunoscut de sora sa, care nu aproba deloc acele accesorii la moda. Cu toate acestea, cand vine Anne acasa ii spune fratelui sau sa isi ascunda cadoul, ca micuta sa nu banuiasca nimic.
Ajunul este unul linistit, cei doi frati ascultand-o pe Anne entuziasmata de serbarea ce urma sa aiba loc a doua zi.. Dupa ce aceasta adorme, cand Marilla ii cere lui Matthew sa deschida geamul pentru a iesi fumul de la pipa, iarna isi face simtita in sfarsit prezenta, afara fulgii de nea punand usor stapanire pe peisaj.

Episodul urmator:
Serbarea de Craciun

(Rezumatul este realizat de Rux - daca doriti sa-l preluati va rugam sa ne contactati pe mail si sa precizati sursa, multumim!) 

Actualizare video ianuarie 2018 

0 comments :

Trimiteți un comentariu