sâmbătă, 16 iulie 2011

Tom si Jerry - The Cat and the Mermouse

The Cat and the Mermouse este filmuletul cu numarul 43 avandu-i ca protagonisti pe Tom si Jerry. A aparut pe :  3 septembrie 1949.
Produs
de Fred Quimby si regizat de William Hanna si Joseph Barbera pe muzica lui Scott Bradley.






Tom si Jerry - The Cat and the Mermouse
video via youtube

Rezumat
Il vedeti in poza de mai sus pe Tom? Se pregateste sa se bronzeze.... sau poate ca nu.. Exagerarea acelor obiceiuri de a te incarca efectiv cu zeci de tone de creme mi se pare atat de amuzanta (ii mai lipsea un spray care sa si coloreze - pacat ca nu l-au imbunatatit cu ceva muzica, pentru ca aia e tot ce ii lipseste). Lasand gluma la o parte si parerea mea proprie si personala pe care mi-o asum si nu o impun despre minunatele creme .. cu protectie solara, sa ne delectam cu un noua desen animat impreuna cu Tom si  Jerry. Tom se pregateste  asa cum spuneam de plaja..
 Dupa ce se cremuieste se ascunde sub nisip, sub ochelari de soare si prosop si (!) musai umbrela. Jerry nici ca realizeaza ca a fost efectiv in gura motanului si isi continua drumul pana pe chei, pentru ca venise sa pescuiasca. Tom insa il observa cum altfel dupa ce i-a indesat tot prosopul in gat:)) si uite asa incepe obisnuita cursa intre cei doi, sfarsita insa cand motanul cade in apa... Descopera lumea subacvatica, pestisori si broaste testoate si Jerrysirena .. Si iar incepe o "cursa" ... cu obstacole: o epava, un peste spada...o caracatita.
Dar, de  fapt, toata aventura sub apa fusese doar un vis al lui Tom care in final este salvat de la inec de Jerry.

0 comments :

Trimiteți un comentariu