miercuri, 27 iulie 2011

38. On a volé la voiture (S-a furat masina)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiYQuZoDz5Ni9y-effD-8ihWrgsb440J20Ik6aaKEOcKr-9_eDKVGDUn2MSkVjdMQsCSFFioOue4OBMkbb372b6La92HhUaV-wYIIry24eU0TiHVx4-TZpBirmTqM2KxYIpEmHqLp54iZ4U/s1600/sandy.jpg

Acest episod este cu subtitrare in limba romana. Ca deobicei veti gasi si rezumatul:)!
Actualizare 2017


via  cavalerul11


Rezumat:
In episodul de ieri, Mark si Sandy au fost iar pe punctul de a se intalni. Sandy dorea sa il felicite pentru cel mai recent tablou al lui, un tablou plin de viata si sentiment. Din fericire acest lucru a fost facut de un cunoscator de arta care i-a dat incredere in el lui Mark si practic l-a ajutat sa treaca in alta etapa a carierei lui de pictor.
Sandy si Ricky se indreapta spre Roma in cautarea unei stiri. Pe drum se intalnesc cu un barbat caruia ii fusese furata masina. Din pacate la politie nu reuseste sa dea suficiente detalii pentru a fi ajutat, iar cel care i-a furat masina nu se potrivea descrierii niciunui raufacator cautat de politie.
Ajunsi in Roma cei trei calatori se opresc sa vada Fontana di Trevi - un moment de neatentie este insa suficient ca sa li se fure masina. Amintindu-si experienta de mai devreme de la politie, Sandy si Ricky hotarasc sa se bazeze pe Tambour  ca sa gaseasca masina. In tot acest timp, domnul Ronwood incerca sa ia legatura cu ei. 
Edward il suna pe domnul Ronwod pentru ca voia sa-i vorbeasca lui Sandy si nu stia unde sa o gaseasca. In timp ce isi cauta sora, gasise pe cineva care fusese in aceeasi barca de salvare cu mama lui Sandy. Intamplarea facea ca aceasta doamna sa se afle in acelasi hotel in care era si el cazat in Napoli: Hotelul Carabinierilor.
Alex se afla la gara din Roma unde incerca sa ii gaseasca pe trei raufacatori care aveau legatura cu traficantii prinsi in Atena. El afla ca cel mai probabil acestia ar putea fi la Napoli si se hotaraste sa ia trenul catre acel oras. Tot langa gara din Roma se aflau si Kitty si Scapa - care vorbea cu seful lor de la Times. In timp ce Scapa vorbea la telefon, Kitty zareste masina lui Sandy oprindu-se in fata garii si nerecunoscandu-i pe ocupantii masinii merge sa vada cine sunt. Raufacatorii ii iau ostateci pe cei doi reporteri si pleaca spre Napoli. Acolo urma sa ii lase pe cei doi reporteri in schimbul unei mari sume de bani. Masina trece pe langa Sandy si Ricky, iar Tambour alearga dupa ea. Cei doi, opresc un taxi, care mergea extrem de incet, dar macar aveau cu ce sa urmareasca masina. Dupa ce il recupereaza pe Tambour, soferul mareste putin viteza cand aude ca isi va primi banii pe cursa si se indreapta spre Napoli.
Ajunsi in oras, cei tre raufacatori cer banii promisi de Kitty si se pregatesc sa ii atace pe ea si pe Scapa cand apare Alex. Urmeaza o lupta in care cei trei sunt demascati ca fiind exact cei trei cautati de politie si in final sunt arestati de un exchipaj sosit la fata locului.
Ajunsi in Napoli, Sandy si Ricky revad masina in care se aflau Kitty si Scapa. Cand Ricky ii intreaba de ce au luat masina Kitty ii raspunde ca ei au recuperat-o si ar trebui sa ii multumeasca in special lui Alex. Ea a omis anumite amanunte pentru a nu se face de ras, iar Sandy a luat gestul ei drept unul de prietenie, gandindu-se ca poate colaborarea de la Atena a deschis calea unei prietenii intre ea si Kitty.
Domnul Ronwood reuseste in sfarsit sa ia legatura cu Sandy si sa ii spuna mesajul de la Edward. Coincidenta fericita de a se afla exact in orasul in care era doamna care o cunoscuse pe mama ei, face ca Sandy sa o intalneasca pe aceasta. Gandul ca mama sa este in viata este acum si mai puternic si Edward spera si el ca isi va regasi sora.

0 comments :

Trimiteți un comentariu