luni, 25 iulie 2011

36. Une entreprise très risquée (O actiune foarte riscanta)


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiYQuZoDz5Ni9y-effD-8ihWrgsb440J20Ik6aaKEOcKr-9_eDKVGDUn2MSkVjdMQsCSFFioOue4OBMkbb372b6La92HhUaV-wYIIry24eU0TiHVx4-TZpBirmTqM2KxYIpEmHqLp54iZ4U/s1600/sandy.jpg
Acest episod este cu subtitrare in limba romana. Ca deobicei veti gasi si rezumatul:) si la final varianta serialului in franceza, fara subtitrare.
Actualizare 2017- episodul in limba italiana via dailymotion:



Rezumat:
Sandy intalneste in calatoria sa o doamna care ar fi putut fi mama ei, acest lucru bulvesand-o destul de tare. Suprinza pe care i-a facut-o domnul Ronwood aducandu-i pe sotii Scott si pe Sandy in acelasi loc, i-a dat insa putere sa isi regaseasca buna dispozitie si increderea in sine.

Alex ii spune lui Sandy ca are informatii despre un oras stravechi descoperit de curand la Atena si ii propune sa il insoteasca acolo. Domnul Ronwood isi da acordul si astfel Alex se alatura lui Sandy, Ricky si Tambour. Se intampla insa lucruri ciudate, inainte de a pleca Alex vorbeste si cu Kitty si Scapa si le cere ca in schimbul informatiei despre vestigiile descoperite sa il ajute.
Pe drum spre Atena, masina lui Sandy este atacata de niste indivizi cu un elicopter si dupa ce reusesc sa se adaposteasca dupa o stanca, Alex pleaca folosindu-se de motocicleta sa, pentru ca atacatorii sa ii lase in pace pe cei din dubita. Sandy observa o explozie si devine ingrijorata pentru Alex.
Motoreta lui Alex este facuta bucati dupa explozie dar el este nevatamat si urca in masina lui Kitty care aparuse la momentul potrivit. Din pacate si de data aceasta sunt urmariti de niste indivizi inarmati, dar cum Alex trece la volan, reusesc sa scape de acestia.
Ajunsi in Grecia, langa Atena, Sandy se intereseaza la un magazin de antichitati despre orasul descoperit, dar persoana de acolo ii spune ca nu a auzit nimic despre asa ceva. Destul de suparati ocupantii dubitei se afla intr- o piata din Atena cand Scapa le face semn sa deschida portiera de la masina si echipei Micii gazeta londoneze li se alatura pe langa fotograf Alex si Kitty.
Alex le povesteste in sfarsit despre ce era vorba: se infiltrase intr-o organizatie de trafic de droguri si aflase ca isi schimburile se faceau in Grecia. la Partenon. Din pacate pentru el fusese descoperit si de aceea indivizii aceia periculosi voiau sa il prinda. El avea insa un motiv particular, nefiind manat in aceasta actiune doar de dragul unei stiri senzationale: tatal sau fusese o victima directa a consumului de droguri, facandu-i pe el si mama sa, victime colaterale. Aceasta destainuire ii face pe ceilalti sa i se alature in incercarea de a-i prindre in flagrant pe cei doi indivizi. Alex reuseste sa ii fotografieze pe indivizi din spate, pretinzand ca le face poze lui Sandy, Kitty, Ricky si Tambour, dar Scapa uita sa scoata blitul si astfel sunt demascati. Din pacate in timp ce fugeau Kitty se impiedica si Alex incearca sa o ajute sa scape, dar sunt prinsi si desi Tambour incearca sa il imobilizeze pe unul dintre traficanti, situatia devine tensionata. Din fericire domnul Ronwood alertase politia si toata lumea rasufla usurata (mai putin cei doi infractori).
Alex cedeaza drepturile asupra articolului, pentru ca el isi dorea sa faca ceva pentru a stopa traficul de droguri.. iar Sandy si Kitty privesc pentru prima data o alta fata a acelui ziarist care parea a fi fara scrupule si dezinteresat total de suferinta celorlalti.

Episodul in limba franceza fara subtitrare 

0 comments :

Trimiteți un comentariu