vineri, 22 iulie 2011

35. Le rendez-vous mystérieux (Intalnirea misterioasa)


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiYQuZoDz5Ni9y-effD-8ihWrgsb440J20Ik6aaKEOcKr-9_eDKVGDUn2MSkVjdMQsCSFFioOue4OBMkbb372b6La92HhUaV-wYIIry24eU0TiHVx4-TZpBirmTqM2KxYIpEmHqLp54iZ4U/s1600/sandy.jpg
Acest episod este cu subtitrare in limba romana. Ca deobicei veti gasi si rezumatul:)! Apropo, acesta este articolul 801:).
Actualizare 2017

via  cavalerul11


Sau in franceza:


via  ButokaiNoTaiken

Rezumat:
In episodul trecut am asistat la impacarea unui tata cu fiica sa iar astazi avem parte de o intalnire misterioasa. Sincera sa fiu nu imi mai aminteam acest episod, poate ca nu l-am vazut in copilarie. Ei bine, Sandy si Ricky se indreapta catre Nisa - domnul Ronwood trimitandu-i intr-o "misiune secreta". La ora 2 trebuiau sa fie pe "Promenade Englezilor". Tot domnul Ronwood rezolvase si problema banilor pe care tinerii trebuiau sa ii ridice initial de la Paris.
Sandy observa o masina care ii urmarea, crezand ca au scapat de urmaritori, campeaza in padure. Tambour simte miscari ciudate si ii anunta, dar nevazand pe nimeni, cei doi se gandesc ca poate a fost un animal.
A doua zi observa ca au cauciucurile taiate - atunci isi dau seama ca Tambour nu se inselase si Scapa apare dintr-un tufis... El le cere informatii despre misiunea lor misterioasa si Sandy ii spune ca urmeaza sa se intalneasca cu cineva la ora 2 pe "promenada englezilor" in Nisa. Scapa le da instrumentul necesar sa isi repare rotile desumflate si pleaca.
Sandy nu ii spusese insa ce era mai important: masina lor era cea semnalul de recunoastere. Astfel desi Scapa si Kitty au ajuns cu trei ore inainte de intalnire pe promenada, nu aveau idee despre ce este vorba si nici ca semnalul era masina. Nici Sandy si Ricky nu stiau ca Scapa la golise rezervorul. Din fericire pana au facut-o in apropierea orasului asa ca Ricky a lucrat la un service auto in schimbul unei canistre cu benzina, in timp ce Sandy plecata in cautarea lui, a intalnit o doamna care era tot englezoaica, la fel ca ea, si care avea o minunata gradina cu trandafiri - trandafiri din care plantase si tatal lui Sandy. Aceasta o invita pe Sandy in casa si ii ofera prajituri, povestindu-i ca si ea avea o fetita care ar fi trebuit sa aiba aceeasi varsta cu Sandy, dar din pacate disparuse intr-un naufragiu. Sandy se gandeste ca poate este mama sa, dar cand sa ii arate cercelul cu narcisa, apare sotul doamnei care ii dezvaluie lui Sandy adevarul trist: din pacate micuta chiar murise in acel naufragiu.
Sandy isi ia ramas bun si fuge intrun parc din apropiere, gandindu-se cum ar fi fost daca doamna aceea chiar ar fi fost mama ei. Doamna o ajunge din urma si ii aduce un buchet de trandafiri si prajiturele la pachet, iar Sandy s eintoarce fericita la masina, unde Ricky o asteapta fericit pentru ca reusise sa faca rost de benzina.
Astfel, la ora 2, masina celor doi mici reporteri parcheaza pe chei, pe promenada englezilor. Vazandu-i Kitty si Scapa se pregatesc sa atace orice fel de subiect (misterios) ar fi fost si tot ce reusesc sa faca este sa ii distruga unui individ trabucul.
Sandy are parte de o supriza minunata: domnul si doaman Scott venisera intr-o excursie organizata in Framta si cu ajutorul domnului Ronwood reusisera sa gaseasca cea mai buna cale de a se intalni cu Sandy si Tambour si sa il cunoasca pe Ricky. Ei le adusesera cadouri: doua plovere din lana de la oile din Scotia si multa dragoste, facand-o pe Sandy sa uite ca este orfana.
Cat despre Kitty, cum spune doamna Scott: se pare ca ea nu se va schimba nicioadata.

0 comments :

Trimiteți un comentariu