joi, 21 iulie 2011

34. La fugitive (Fugara)


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiYQuZoDz5Ni9y-effD-8ihWrgsb440J20Ik6aaKEOcKr-9_eDKVGDUn2MSkVjdMQsCSFFioOue4OBMkbb372b6La92HhUaV-wYIIry24eU0TiHVx4-TZpBirmTqM2KxYIpEmHqLp54iZ4U/s1600/sandy.jpg
Acest episod este cu subtitrare in limba romana. Ca deobicei veti gasi si rezumatul:)! Update 25.07.11: Am adaugat si varianta in franceza, fara subtitrare, o puteti gasi la finalul articolului!
Actualizare 2017

via  cavalerul11


Rezumat:
Pentru cateva momente in episodul trecut Mark si Sandy au fost din nou atat de aproape, din pacate insa iar nu s-au intalnit, pentru ca Mark si-a tinut promisiunea de a nu se reintalni cu Sandy pana va deveni celebru.
Dupa aceasta intamplare, Sandy si Ricky au plecat in Burgundia - provincie renumita pentru vinurile facute acolo. Pe drum fac un accident cand Ricky incearca sa evite de iepuras care le taiase calea. Proprietarul vitei de vie care fusese "implicata" in micul accident este suparat ca i-au fost loviti cativa butuci. Dupa ce afla ca cei doi sunt orfani si vin din Anglia, proprietarul isi schimba comportamentul tractand masina pana la casa sa si invitandu-i pe cei doi in casa sa.
In timp ce Sandy face dus, Ricky gaseste o poza cu o fata pe nume Marie Ferlac care semana cu Sandy - doar culoarea parului diferea. Apoi merg in bucatarie sa il ajute pe domnul Ferlac sa faca mancarea. Cand il intreaba despre poza, acesta raspunde ca persoana nu mai exista de mult si apoi ii invita sa ramana la el atat cat doresc.
In timp ce luau cina vad o umbra in fata geamului si Ricky se sperie crezand ca este o fantoma. Cand umbra reapare in dreptul geamului de la camera in care dormeau, Sandy urmata de Tambour si Ricky (ascuns sub patura), pleaca pe urmele umbrei si ajunsi la o cladire in ruine o intalnesc pe Marie, fiica domnului Ferlac. Aceasta plecase in urma cu 5 ani la Paris dorindu-si sa devina actrita, dar hotarase sa se intoarca acasa, dandu-si seama ca viata de acolo nu era ce isi imaginase. Sandy si Ricky se ofera sa ii impace pe tata si fiica, domnul Ferlac fiind foarte suparat pe fiica sa care plecase impotriva vointei lui, lasandu-l singur si bolnav.
Prima lor incercare de la micul dejun esueaza, asa ca o aduc pe Marie sa isi ajute tatal la cules, dar acesta incepe sa stropeasca vita cu insecticid si cei trei sunt nevoiti sa fuga sa se adaposteasca in cladirea darapanata. Acolo apare Edward care o intalnise pe Marie cu o zi inainte si venise sa vada daca aceasta reusise sa isi rezolve problemele.
Sandy se bucura enorm sa il revada si afla de la acesta ca venise sa isi caute sora - Linda. Aceasta disparuse de mult timp. Se indragostise de un francez - Francois si Edward ii ajutase sa plece impreuna in Franta. Tatal lor afland acest lucru o repudiase pe sora lui Edward si acum, batran si slabit ar fi vrut sa isi vada fiica si sa ii ceara iertare. Din pacate cautarile lui fusesera in zadar, nu mai stia nimic despre sora sa de vreo 14 ani de cand ii scrisese ca va avea un copilas si pleaca in calatorie.
Sandy si Ricky se pregatesc de plecare, luandu-si ramas bun de la domnul Ferlac si spunandu-i ca vor pleca spre sud, pentru a face un reportaj. Ii mai spune ca daca tatal sau ar trai si i-ar fi gresit cu ceva, si-ar dori enorm sa mai poata vorbi cu el si astfel ii deschide acelui om ochii si il ajuta sa se impace cu fiica sa...
Edward se intalneste cu Sandy si colegii ei de drum pe o colina si privesc impreuna cum cei doi, tata si fiica se impaca.. "Omul este bun din fire" aceasta este teoria lui Edward. Sandy ii promite ca va cauta informatii despre sora lui si isi iau la revedere.

Varianta in limba franceza, fara subtitrare, via ButokaiNoTaiken


0 comments :

Trimiteți un comentariu