miercuri, 20 iulie 2011

33. Le portrait de la comtesse (Portretul contesei)


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiYQuZoDz5Ni9y-effD-8ihWrgsb440J20Ik6aaKEOcKr-9_eDKVGDUn2MSkVjdMQsCSFFioOue4OBMkbb372b6La92HhUaV-wYIIry24eU0TiHVx4-TZpBirmTqM2KxYIpEmHqLp54iZ4U/s1600/sandy.jpg
Acest episod este cu subtitrare in limba romana. Ca deobicei veti gasi si rezumatul:)! Update 25.07.11: Am adaugat si varianta in franceza, fara subtitrare, o puteti gasi la finalul articolului!
Actualizare 2017

via  cavalerul11


Rezumat:
In timp ce Sandy venise sa il salveze din mana unor banditi, Mark reuseste sa scape prin canalizarea Parisului. Alex afla povestea celor doi si isi schimba atitudinea ostila care il caracteriza.
Dis de dimineata domnul Ronwood ii trezeste pe Sandy si Ricky pentru a le arata un articol aparut in primele pagini ale ziarului Times: la o licitatie urma sa fie vandut portretul Contesei de Wellington.

Sandy se intreaba care ar putea fi motivul si pleaca sa faca investigatii. Nici Alex nu este indiferent, observand comportamentul ciudat al lui Kitty si al fotografului acesteia.
Sandy merge in locul unde urma sa se desfasoare licitatia si incearca sa il convinga pe Bellini - cel care se ocupa de aceasta licitatie- sa o lase sa revada tabloul de care o legau atatea amintiri. Acesta nu se lasa insa induplecat nici de ea si nici de sotia pictorului care realizase acel tablou, ultimul din cariera lui. Ea venise cu fetita ei si spera sa obtina o favoare pentru ca stransese cu greu 10 000 de franci cu care spera sa poata achizitiona tabloul. Bellini ii refuza si le spune ca nu sunt primii, mai devreme trecand si un tanar - pe care Sandy l-a si asociat lui Mark, fara sa se insele.
Sandy incearca sa o impace pe micuta promitandu-i sa o ajute sa revada tabloul, cand domnul aflat la momentul discutiei lor cu Bellini in incapere ii invita sa il acompanieze la masa si sa mearga impreuna la licitatie. Tocmai atunci insa domnul Ronwood ii cauta si le spuse ca ziarul Times fusese obligat oarecum de tatal lui Kitty a publice acel articol si astfel Sandy realiza ca Mark era ademenit in capcana.
Cand vru sa intre si ea la licitatie fu insa impiedicata de fotograful lui Kitty si paznic (pusi evident de tatal lui Kitty). Mark ii vede si intelege ca este o capcana, compatimind-o pe Kitty care inca nu invatase nimic despre viata. El isi doreste foarte mult sa revada portretul asa ca profita de un moment de neatentia a paznicului pentru a intra in cladire.
Tambour la randul sau profita de neatentia celor din jur pentru a-i elibera pe Sandy si Ricky care fusesera inchisi intr-un hambar de catre Scapa - fotograful si paznic.
Mark reuseste sa intre si ascuns dupa o perdea priveste neputincios tabloul mamei sale, promitand sa il rascumpere atunci cand va reusi sa devina un pictor celebru. Kitty il observa si biatul Mark este fugarit prin toata cldirea. Sandy este eliberata de Tambour si porneste in cautarea lui Mark. Acesta se afla prins undeva la mijloc intre cele doua fete care il cauta si straga - ajutorul sau venind de la Alex care il ajuta sa scape.
Tabloul este cumparat de arabul cel bogat care il face cadou familiei pictorului, Mark o priveste pe Sandy dintr-un tufis promitand ca va reusi in viata si atunci o va cere de sotie, Kitty isi doreste sa il intalneasca pe Mark pentru a-i explica ea stie ce (lol) si Alex este sigur ca in viitor va fi prietenul lui Sandy...
Pe maine!!

Varianta in limba franceza, fara subtitrare, via ButokaiNoTaiken


0 comments :

Trimiteți un comentariu