luni, 18 iulie 2011

31. Romance à Paris ( Poveste de dragoste la Paris)


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiYQuZoDz5Ni9y-effD-8ihWrgsb440J20Ik6aaKEOcKr-9_eDKVGDUn2MSkVjdMQsCSFFioOue4OBMkbb372b6La92HhUaV-wYIIry24eU0TiHVx4-TZpBirmTqM2KxYIpEmHqLp54iZ4U/s1600/sandy.jpg
Acest episod este cu subtitrare in limba romana. Ca deobicei veti gasi si rezumatul:)!
Actualizare 2017

via  cavalerul11

Sau in franceza:

via  Goihen1254


Rezumat:
Sandy si Ricky viziteaza Parisul in cautarea lui Mark pe care spera sa il gaseasca in "piata pictorilor" din Montmartre. Sunt intrerupti insa de domnul Ronwood care le da o noua misiune: sa realizeze un interviu cu printesa Katherine.
Ajunsi la palat nu pot intra pentru ca nu au permis special, asa cum are Kitty care nu pierde nici macar o ocazie de a jigni pe ceilalti.. Intra insa si Alex costumat in valet. Sandy cauta o modalitate de a intra si ea, dar pentru ca Ricky este mai micut, folosind scaunul inventat de domnul Ronwood, ajunge fix intr-un pom din fata bodoarului printesei. Aceasta este satula de aceleasi interviuri si conveniente si isi doreste sa viziteze Parisul asa ca il convinge pe Ricky sa o ia cu el. Ajunsi departe de palat langa o fantana, printesa isi aminteste de filmul celebru Vacanta la Roma, in care rolul principal, al printesei este jucat de Audrey Hepburn si ii spune si lui Ricky  ca in acel film un ziarist se indragosteste de printesa fara sa stie cine este. Cand aude acest lucru lui Katherine  i se pare si mai frumos totul - o aventura ca in povesti.
Dupa ce rezolva problema "imbracamintii" - printesa fiind imbracata de gala, pleaca sa se bucure de frumosul Paris. Ajunsi la masinuta, Ricky o prezinta lui Sandy pe printesa ca fiind domnisoara Hepburn, Audrey si ii spune ca are acordul parintilor pentru a ramane cu ei. Pregatesc impreuna masa, amuzandu-se si savurand ceea ce au facut singuri, dupa care se odihnesc... Sandy observa medalionul pe care "Audrey" il avea la gat si recunoaste insemnul regal.
La palat se discuta problema disparitiei printesei iar Alex aude tot, promitand ca va fi discret si o va gasi pe printesa daca i se va permite sa scrie despre colectia de pictura a familiei regale. Pana la urma cei din suita sunt de acord si Alex merge sa il "imprumute" pe Tambour pentru a o gasi pe printesa... Cand intra in rulota o recunoaste pe Katherine, dar pana sa o ia cu el la palat, ajutat de inventiile domnului Ronwood, Ricky il da afara din masina si pleaca vijelios, oprind destul de aproape de apa, langa Notre Dame. Ricky si Katherine, insotiti de Tambour pleaca sa asculte cum bat clopotele catedralei, in timp ce Sandy il convinge pe Alex sa obtina un ragaz de la palat, povestindu-i cum amintirile copilariei sunt extrem de importante, atunci neexistand constrangeri sociale ci doar prietenie si iubire. Ea isi amintise de momentele minunante petrecute alaturi de Mark, acasa, in Scotia.
Ricky si Katherine se distreaza de minune: patineaza, se plimba cu bicicleta, alearga pe un trunchi de copac aflat in apa.. si isi fac mica lor gradina secreta, inspirata de cea a lui Sandy. Cand clopotele de la catedrala bat, printesa isi ia ramas bun si pleaca spre palat, urmand ca apoi sa plece insotita de suita sa. Printre cei aflati la fata locului erau si Sandy si Ricky, cocotati pe scaunul mobil, facandu-i cu mana.
Sandy este foarte fericita pentru Ricky si minunata sa amintire din copilarie, care ii aminteste de zilele frumoase petrecute in Scotia. 

0 comments :

Trimiteți un comentariu