vineri, 15 iulie 2011

30. Julia


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiYQuZoDz5Ni9y-effD-8ihWrgsb440J20Ik6aaKEOcKr-9_eDKVGDUn2MSkVjdMQsCSFFioOue4OBMkbb372b6La92HhUaV-wYIIry24eU0TiHVx4-TZpBirmTqM2KxYIpEmHqLp54iZ4U/s1600/sandy.jpg
Acest episod este cu subtitrare in limba romana. Ca deobicei veti gasi si rezumatul:)!
Actualizare 2017

Si in franceza:

via  Goihen1254

Rezumat:
Dupa ce au reusit sa o ajute pe Ingrid sa isi gaseasca bebelusul, Sandy, Ricky si Tambour au plecat spre Franta si recuperandu-si masina au ajuns in Paris. Aici au admirat privelistea, au savurat un suc si in cele din urma s-au indreptat spre adresa unde locuia Julia, intr-un cartier mai modest.
Julia este bucuroasa sa il revada pe Ricky si ii invita la ea in apartament, unul foarte modest, unde ciocnesc un pahar pentru ca s-au intalnit si pentru ca Julia obtinuse primul sau premiu. Ea ii promite lui Sandy sa ii deseneze o rochie si aceasta din urma se imagineaza dansand cu Mark, imbracata in acea rochie.
Ricky vrea sa o fotografieze pe Julia alaturi de creatia care i-a adus premiul, dar tocmai atunci apar Kitty si fotograful sau care pretind ca ziarul lor are exclusivitate....Julia insa refuza orice fel de interviu si pleaca. Cand Kitty si fotograful sau le blocheaza calea, Sandy si Ricky le spun ca nu isi doresc sa nu ii lase sa scrie un articol, ba mai mult le cedeaza si pozele si interviul pe care il fac ei, spre uimirea celor doi de la Times.
Julia le povesteste ca furase modelul rochiei si coincidenta face ca schita dupa care se insirase sa fie facuta chiar de Mark. A doua zi ii duce pe Sandy, Ricky si Tambour  in locul unde facuse Mark desenul, pe malul Senei, dar din pacate el nu era acolo.. Asa ca Julia incepu sa le povesteasca ce i se mai intamplase. Il intalnise pe Mark intr-un moment de cumpana cand isi pierduse speranta de a mai deveni un stilist renumit - notele la scoala erau slabe si nu reusea sa iasa in evidenta cu nici un model deosebit. De aceea nu mai luase legatura nici cu parintele de la orfelinat. Atunci il intalnise pe Mark care, facandu-i portretul, ii aratase ca fata luminoasa si vesela care fusese inlocuita cu cea trista. Atunci ea il rugase sa faca o schimbare si cu hainele si acel model il copiase pentru lucrarea sa.
Sandy ii spune ca pe Mark nu l-ar deranja sa ii lase acel model, dar ca pana la urma conteaza ceea ce ea, Julia crede despre ea, insa Julia isi doreste sa cunoasca succesul si pare ca o intereseaza numai ce cred ceilalti despre ea... Nici macar povestea de viata pe care i-o spune Sandy despre Mark nu pare sa ii schimbe parerea, ea vrand a doua zi sa mearga sa se bucure de festivitate...
Seara insa Julia s-a gandit atat la ce ii spusese Sandy cat si la ce ii spusese Mark atunci cand ii facuse portretul si pana la urma lua o decizie. A doua zi, cand rochia ei a fost anuntata castigatoarea marelui premiu, ea l-a cedat urmatoarei clasate... Sandy si Ricky au primit o scrisoare cand s-au dus la ea acasa sa vada ce se intamplase. Julia se hotarase sa o ia de la capat si sa munceasca pentru a deveni ce isi dorise: un stilist adevarat. Mark reusise prin desenul sau sa ii oglindeasca sufletul in privire si astfel sa ii reaminteasca cine era cu adevarat.

0 comments :

Trimiteți un comentariu