joi, 14 iulie 2011

29. Le kidnapping (Rapirea)


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiYQuZoDz5Ni9y-effD-8ihWrgsb440J20Ik6aaKEOcKr-9_eDKVGDUn2MSkVjdMQsCSFFioOue4OBMkbb372b6La92HhUaV-wYIIry24eU0TiHVx4-TZpBirmTqM2KxYIpEmHqLp54iZ4U/s1600/sandy.jpg
Acest episod este cu subtitrare in limba romana. Ca deobicei veti gasi si rezumatul:)!
Actualizare 2017

via  cavalerul11

Sau in franceza:
 
via  Goihen1254


Rezumat:
Sandy se intoarce la Londra - acasa, caci asa se simte in familia Ronwood. Afla de la parinte ca Julia - una dintre fetele de la orfelinat talentata la desen plecase la Paris pentru a deveni designer vestimentar. Din pacate insa nu mai raspunsese la scrisorile trimise si parintele era ingrijorat.

 Astfel Sandy si Ricky se pregatesc sa plece in Franta, unde puteau face si un reportarj despre moda, care ar fi atras atentia doamnelor asupra ziarului lor. In timp ce se pregateau de imbarcare pe feribot, Sandy ii spune lui Ricky ca este posibil sa il intalneasca pe Mark la Paris si de aceea era foarte fericita. Cand feribotul se pregatea sa plece o tanara mama isi lasa copilul pe bancheta din spate a unei masini luxoase si urca la bord. Auzind discutia dintre Sandy care aruncase un buchet de flori in apa pentru parintii sai care pierisera in naufragiu si Ricky, femeia incepe sa planga si le povesteste ce a facut.
Sandy vorbeste cu capitanul feribotului si un elicopter vine sa ii ia si sa ii duca inapoi pentru ca Ingrid sa isi gaseasca bebelusul. Intre timp acesta fusese furat de niste indivizi care crezusera ca este al posesoarei masinii - o persoana foarte bogata, asa ca ajunsi in port cei 4 pleaca impreuna cu politistii la resedinta familie Gilbert care primise un telefon referitor la un copil rapit. Ajunsi la resedinta se intalnesc cu Kitty si Alex care se intreaba ce face Sandy impreuna cu inspectorul... Ingrid recunoaste masina in care lasase bebelusul - pe Maurice si isi da seama ca micutul rapit este chiar copilul ei. 
Inspectorul le spune ziaristilor prezenti despre ce este vorba, dar Kitty pleaca inainte ca acesta sa le ceara sa fie discreti si se grabeste sa sune la sediu pentru a-i spune redactorului sef despre subiect. Acesta isi da seama de gravitatea problemei si ii cere fotografului sa o supravegheze pe Kitty care se pare in intelegea gravitatea problemei - prea tarziu. unul dintre rapitori se afla in cabina telefonica vecina si a auzit absolut tot. Acestia nu renunta insa la rascumparare, mai mult ameninta ca vor ucide bebelusul daca intr-o ora nu primesc banii.
Sandy cu ajutorul lui Tambour reuseste sa gaseasca urmele micutului dar este capturata de banditi impreuna cu Ricky si Tambour. Norocul lor este ca Alex ii urmareste si ii bate pe banditi si astfel bebelusul si mama sa se reunesc.
Dupa ce vorbeste cu Domnul Ronwood, Sandy si cei doi asistenti ai sai pleaca spre Franta, nerabdatori sa isi regaseasca masinuta si sa plece spre Paris.

0 comments :

Trimiteți un comentariu