miercuri, 13 iulie 2011

28. Double identité (Dubla identitate)


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiYQuZoDz5Ni9y-effD-8ihWrgsb440J20Ik6aaKEOcKr-9_eDKVGDUn2MSkVjdMQsCSFFioOue4OBMkbb372b6La92HhUaV-wYIIry24eU0TiHVx4-TZpBirmTqM2KxYIpEmHqLp54iZ4U/s1600/sandy.jpg
Acest episod este cu subtitrare in limba romana. Ca deobicei veti gasi si rezumatul:)!
Actualizare 2017
Sau in franceza:
via  Goihen1254


Rezumat:
Sandy si Ricky au ajuns la inchisoare din cauza unui raufacator pe nume Jack Potter. Acesta este miscat de bunatatea si inocenta lui Sandy si hotaraste sa isi schimbe viata in bine, primul pas fiind acela de a se preda.
In drum spre Mary pentru a-i duce cadoul de la tatal sau care se numea de fapt Michael Ken discuta despre cum vor reusi sa o gaseasca pe aceasta. Intamplator tanara locuieste in Stratford-Upon-Avon - orasul lui William Shakespeare.
Ajunsi in fata casei lui Mary le raspunde bunica acesteia care, odata ce aude numele lui Michael Ken le cere sa plece. Acestia insa o intalnesc apoi pe Mary care fericita ca tatal sau i-a trimis ceva si are astfel vesti de la el ii invita in casa. Bunica sa avea grija de copilasii vecinilor pana ce  parintii acestora se intorceau de la munca asa ca Mary ii invita in camera ei unde le vorbeste cu mult drag de tatal sau ofiter in marina.
Sandy decide sa nu ii spuna adevarul despre tatal sau hotarand sa plece mai repede. Afara ii astepta insa bunica - si fac o plimbare cu masina in care aceasta le povesteste despre tatal lui Mary care chiar fusese ofiter de marina pana cand se intamplase ceva si devenise hot.... Ea le multumeste celor doi pentru ca au contribuit la schimbarea acestuia si se intorc acasa.. In fata portii era insa oprita masina lui Kitty.
Kitty venise sa afle de la Mary informatii despre tatal acesteia si evident i-a spus cat se poate de transant si urat ceea ce se intamplase. Mary se simte tradata si pleaca de acasa... Sandy ramane sa o ajute pe bunica sa linisteasca bebelusii.
Aflata pe malul ralui Avon, Mary se gandeste la ce se intamplase si se apropie de rau periculos de mult. Atunci cineva o striga - era chiar Mark. Mary ii povesteste despre ce era vorba, pentru ca acesta ii spusese ca uneori sa vorbesti despre ceva ce ti s-a intamplat poate sa te ajute sa gasesti o rezolvare. Mark ii spune ca in fiecare fiinta exista ceva bun, trebuie doar sa descopri acel ceva : aici tatal ei lui Mary isi iubea mult fiica, era un fapt clar. Tot Mark ii spune fetei ca este norocoasa ca are un tatal, atat el cat si fata pe care o iubeste fiind orfani... Ii mai spune ca se pregateste sa plece la Paris, in Franta si la despartire ii da o schita, la rugamintea ei.
Mary  se intoarce fericita acasa. Mark  avea dreptate, isi iubea tatal. Cand ii arata desenul lui Sandyaceasta alearga sa il gaseasca pe Mark dar ca deobicei acesta plecase. Ea il aseamana apei unui rau.. care curge, curge si se opreste abia cand ajunge in mare. Se intreaba el cand va inceta sa fuga, cand se vor intalni. Mary o ajunge din urma si ii povesteste ce i-a spus Mark, si anume ca pleaca sa se inscrie la o scoala de arta din Paris si practic ii ridica moralul, mai ales cand ii povesteste cat de importanta este ea(Sandy) pentru el.
In final Sandy este chemata de domnul Ronwood acasa si o ia cu ea si pe Mary care isi dorea sa isi vada tatal, transferat la Londra.
Sandy isi iubeste foarte mult meseria pentru ca o apropie de oameni si o ajuta sa le redea speranta:). 

0 comments :

Trimiteți un comentariu