marți, 12 iulie 2011

27. Sandy est en prison (Sandy in inchisoare)


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiYQuZoDz5Ni9y-effD-8ihWrgsb440J20Ik6aaKEOcKr-9_eDKVGDUn2MSkVjdMQsCSFFioOue4OBMkbb372b6La92HhUaV-wYIIry24eU0TiHVx4-TZpBirmTqM2KxYIpEmHqLp54iZ4U/s1600/sandy.jpg
Acest episod este cu subtitrare in limba romana. Ca deobicei veti gasi si rezumatul:)!
Actualizare 2017

via  cavalerul11

Sau in franceza:
via  Goihen1254

Rezumat:
Sandy si Ricky se afla in drum spre casa dupa ce obtinusera un interviu cu celebrul profesor Fabre. Oboseala isi spune cuvantul si sunt cat pe ce sa faca un accident, dar Sandy reuseste sa franeze la timp. Domnul Ronwood ii suna si le cere un articol, dupa care transmisia se strica asa ca cei doi trebuie sa se descurce singuri. Ajunsi in prima localitate Sandy o intreaba pe o localnica daca la ei in localitate se gaseste vreun articol picant.
Aceasta ii trimite la magazin unde exista ce e drept un "articol picant" - o bautura. Cei doi tineri jurnalisti savureaza un suc si in timp ce se amuza pe seama intamplarii cu "articolul picant" un domn de la o masa vecina intra in vorba cu ei intrebandu-i pentru ce ziar scriu. Sandy ii spune ca scriu pentru Mica gazeta londoneza, iar domnul Henry Becker isi exprima bucuria de a-i fi intalnit - el fiind un mare admirator al jurnalistilor... Acesta era proprietarul unui lant hotelier (din ceea ce ii spune lui Sandy domnul Ronwood din pacate nu reusesc sa vorbeasca prea mult pentru ca iar se defecteaza aparatul) si este urmat de cei doi tineri reportari la unul dintre hoteluri. Pe drum trec pe langa masina lui Kitty care se decide sa ii urmareasca.
Ajunsi la hotel Sandy afla ca are loc o expozitie de haine de blana - de unde si paza ridicata. Domnul Becker - deghizat, o pune pe Sandy sa dea cartea de vizita la receptie si cere o camera... Kitty cere o camera langa ei... Alex vede toata scena. Ajunsi in camera domnul Becker ii spune lui Sandy ca doreste sa faca un interviu despre cum traieste un proprietar de lant hotelier. Kitty asculta toata conversatia si se si gandeste cum va reusi sa obtina articolul. Isi face aparitia la expozitia de blanuri unde domnul Becker o pusese pe Sandy sa probeze o haina de blana. Pentru a-si pastra identitatea secreta, domnul Becker le cere sa continue discutia in camera promitand ca le va acorda la amandoua interviu. Kitty suna la Times si Sandy alearga sa il anunte pe domnul Ronwood. Cand se intoarce il vede pe domnul Becker care pleca. Acesta avea si o cutie sub brat si nu mai era deghizat si ii spune ca pleaca la cumparaturi. Ajunsa in camera afla prin telefonul pe care Kitty il primeste de la Times ca acel domn Becker este un impostor si se trezeste la sediul politiei, pentru ca pe numele ei se afla de plata o haina, cina si camera.
Aflati la sediul politiei cei doi primesc cateva sandvisuri din partea lui Alex care daduse o declaratie in favoarea lor. Intre timp hotul pe nume Jack Potter se indreapta bucuros de prada catre casa, urmand sa isi revada fiica pe Anne Mary, pentru care luase haina de blana. Mai intai se bucura ca nu a putut fi prins de politisti, apoi, ascultand conversatia dintre acestia ajunge sa se predea singur. El afla ca Sandy nu depusese plangere, luand vina asupra ei pentru ca a fost prea naiva, ca urma sa plateasca pentru tot, deci era datoare la asa o varsta frageda.. si astfel acel hot marunt decide sa se predea. El ii trimite fiicei sale prin Sandy o rochita pe care i-o cumparase de la magazin si isi cere iertare pentru ceea ce facuse. Desi articolul pe care Sandy il facuse nu s-a mai publicat, aceasta a reusit sa schimbe viata unui om in bine, readucandu-l pe calea cea buna.

0 comments :

Trimiteți un comentariu