vineri, 1 iulie 2011

20. Le naufrage (Naufragiul)


In prima parte a articolului puteti viziona episodul cu subtitrare. In partea a doua, dupa "aflati mai mult" exista varianta in limba franceza, fara subtitrare si rezumatul. :)
Actualizare 2017

via  cavalerul11



Varianta in franceza, fara subtitrare:

- Video via ButokaiNoTaiken-

Rezumat:
Sandy se afla de ceva timp la Londra - unde venise pentru a respecta ultima dorinta a tatalui sau. Inca de la inceput fusese primita cu ostilitate de doamna Honore Ronwood si fiica acesteia Eva, dar in timp reusise sa treaca peste multe din momentele nefericite cu un zambet pe buze si speranta.
Intr-o zi, Kitty o zareste din masina sa sport pe Sandy intrand in parc. Foarte fericita aceasta citea o scrisoare si se dadea in leagan. Kitty presupuse ca era vorba despre o scrisoare de la Mark si o urmari.
In acest timp, Mark se afla in apropiere de sediul ziarului. El isi dorea sa colaboreze la acel ziar si ii arata domnului Ronwood desenele sale. Acesta recunoscu talentul tanarului pictor dar, din pacate, desenele acestuia erau mult prea triste pentru profilul ziarului - unul optimist. Asa ca fu nevoit sa il refuze, dar, inainte de a pleca, ii dadu un sfat - sa incerce sa picteze lumea asa cum ar trebui sa fie.
Asa cum spune si naratoarea, destinul este uneori foarte ciudat. Trei persoane se pot afla la o departare foarte mica una fata de cealalta si sa nu se intalneasca. Acest lucru s-a intamplat cu Mark, Sandy si Kitty. Mark a rupt un desen care practic s-a lovit de Sandy dar aceasta l-a aruncat la gunoi crezand ca este o hartie mototolita... Practic au trecut unii pe langa ceilalti.
Kitty ii cere Evei sa ii aduca scrisoarea si ii promite o plimbare cu vaporasul familiei. Aceasta devine foarte entuziasmata si ii aduce lui Kitty scrisoarea dar nu i-o da pana ce nu ajung in port si se urca pe vas. Ricky ii spune lui Sandy ca Eva i-a furat ceva, probabil o scrisoare si aceasta pleaca pe urmele celor doua. Mai mult, ajunge si pe puntea vasului (dintr-o saritura foarte curajoasa).
Scrisoarea era insa de la Charles - foarte importanta pentru Sandy irelevanta pentru Kitty care voia sa stie unde e Mark. Vasul ramane fara combustibil, in deriva si furtuna se apropie. Kitty isi pune o vesta de salvare si pleaca inot, fiind ajutata de doi navigatori care se aflau in apropiere si lasandu-le pe Sandy si Eva la bordul vasului.
Eva cade peste bord si Sandy ii arunca un colac, dar cum acesta e luat de valuri, se arunca si ea sa o ajute pe Eva. Furtuna face ca vasul lui Kitty sa naufragieze si tinandu-se de catargul rupt, Sandy si Eva ajung in siguranta la mal. Sandy o iarta pe Eva si aceasta pare schimbata in bine dupa aceasta furtuna dandu-si seama cat agresit si fiindu-i recunoscatoare lui Sandy ca a salvat-o.

0 comments :

Trimiteți un comentariu