vineri, 24 iunie 2011

15. Première nuit à Londres (Prima noapte la Londra)

In prima parte a articolului puteti viziona episodul cu subtitrare. In partea a doua, dupa "aflati mai mult" exista  rezumatul. :)
Actualizare 2017
Varianta in franceza, fara subtitrare:


credit ButokaiNoTaiken

Rezumat:
Ajunsa in Londra, Sandy intra in alta lume... o lume grabita, o lume inselatoare... plina de primejdii si aparente. Nu scapa bine de un smecheras marunt, ca da peste un raufacator foarte cunoscut.. si pana la urma prefera sa mearga pe jos.
Cand seara ajunge pe niste stradute, in apropierea adresei notate pe hartie, vede o masina condusa de un pusti care pierduse controlul volanului. Reuseste sa sara din mers in masina si apoi sa o aduca proprietarului... adica de unde plecase. Nu prea are timp sa se supere pe pusti - Julien (Ricky) pentru ca este mult prea fericita ca a ajuns in sfarsit la destinatie.
Sediul ziarului arata dezastruos, iar domnul Ronwood isi stapaneste cu greu durerea la aflarea vestii despre tatal lui Sandy, care ii fusese ca un frate.
Cea mai mare dezamagire este primirea facuta de catre sotia si fiica (Eva) domnului Ronwood - doua persoane rautoacioase si egoiste. Domnul Ronwood insa le pune la punct fiind foarte ferm in ceea ce o priveste pe Sandy pe care o primeste la el, asa cum ii promisese prietenului sau. Acest lucru il uimeste pe micutul Ricky, la fel cum il uimeste si felul lui Sandy de a fi - pe care o prefera chiar daca il cearta cand greseste si il invata sa isi asume responsabilitatea pentru prostiile pe care le face (in acest caz avarierea masinii).
In mansarda in care este cazata, Sandy isi petrece prima noapte scriindu-le celor dragi, fara a le spune si lucrurile negative pentru a nu-i ingrijora, sperand la vremuri mai bune.

8 comments :

Mery spunea... [Raspunde]

De la episodul 13 inclusiv, nu se mai poate viziona serialul. V-as fi tare recunoscatoare daca ati remedia problema. Multumesc anticipat!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Trusca MarilenaMultumim pentru observatie! :)
Din pacate nu depinde de noi - filmele sunt urcate de diferiti utilizatori pe internet.
Il vom cauta insa si speram sa putem inlocui cat mai curand filmele care nu mai merg.

Mery spunea... [Raspunde]

Multumim!!! Sper sa il revad curand, intre timp am sa tot verific pe site-ul dvs. :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Trusca Marilena :) - cu placere! :)

Mery spunea... [Raspunde]

of :( din pacate tot nu se poate viziona nici macar varianta in franceza. asta e....:(

copilarim spunea... [Raspunde]

@Trusca Marilena Pe trilulilu sunt cateva episoade cu traducere care din pacate nu merg (nu stiu daca este de moment, sau nu). Dar cele in franceza merg toate. :)- am petrecut cateva ore bune sa le modific si inlocuiesc. Chiar acum am verificat inca o data.
Poate este vreo problema de actualizare frashplayer. :)

Mery spunea... [Raspunde]

:)O sa incerc sa traduc cum pot si o sa vizionez in franceza pentru moment. Va multumesc pentru promtitudine si acum trec la copilarit! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Trusca Marilena Sper sa fie de folos rezumatele :). Momentan episoadele cu problema nu sunt disponibile cu traducere in alta parte :(. Si eu sper sa se rezolve problema.

Copilarit placut :D!!

Trimiteți un comentariu