marți, 21 iunie 2011

12. Sandy sauve la vie d'Edward ( Sandy ii salveaza viata lui Edward)



In prima parte a articolului puteti viziona episodul cu subtitrare. In partea a doua, dupa "aflati mai mult" exista varianta fara subtitrare si bineinteles rezumatul. :)
Actualizare 2017:


via trilulilu

Varianta in franceza, fara subtitrare:


credit video Goihen1254

Rezumat:
Tatal lui Sandy iese din spital exact de ziua lui si dupa ce isi ia la revedere de la medici si de la Edward care statea in camera vecina, pleaca acasa unde este sarbatorit. Sandy este foarte fericita ca tatal ei s-a vindecat si pregatise ajutata de prietenele sale o mica petrecere. Dupa aceea, impreuna cu tatal ei au mers in gradina misterioasa sa planteze un trandafir - tatalui ei placandu-i foarte mult si avand cativa in gradina casei.
Intorcandu-se de la gradina unde plantasera trandafirul, Kitty trece pe langa ei cu masina  si opreste ca sa ii spuna lui Sandy ca pleaca la Londra si in cazul in care Mark revine sa ii spuna ca il asteapta acolo.
De cand tatal sau se intorsese acasa, Sandy isi recapatase buna dispozitie si se distra ca pe vremuri cu prietenele sale, dar raspundea si sicanelor lui Charles (care, dupa ce o loveste cu mingea si este la randul sau lovit, sfarseste prin a fi fugarit de un catel:P).
Sandy il viziteaza la spital pe Edward care este inca in convalescenta. Cand ajunge la rezerva lui, acesta nu era - iesise la plimbare. Pentru ca o infirmiera ii spune ca e posibil sa fi mers pe malul raului, Sandy - cu ajutorul lui Tambour - pleaca in cautarea acestuia. Acest lucru ii salveaza viata lui Edward  care alunecase si cazuse in rau, ceva mai jos de locul respectiv aflandu-se o cascada. Norocul lui a fost ca Sandy l-a gasit la timp si l-a salvat.
Intorsi la spital, Sandy se imbraca pana i se usuca hainele in infirmiera, iar cand Edward ii face un compliment ea isi aduce aminte de intamplarea cand Mark o salvase de la inec... Apoi ii povesteste lui Edward despre Mark... Edward considera ca tanarul este unul dintre acei oameni fantastici care isi aleg meserii care sa ii bucure si pe oameni, nu numai pe ei, la fel cum facea si tatal lui Sandy.
Ajunsa acasa ea ii povesteste tatalui sau discutia  avuta cu Edward  despre acei oameni fantastici care se dedica meseriei si isi doresc sa ii bucure pe cei din jur si pentru prima data in viata, Sandy viseaza la viitorul ei si isi doreste sa aduca si ea fericire prin meseria pe care o va alege.

0 comments :

Trimiteți un comentariu