sâmbătă, 14 mai 2011

Tom si Jerry - Salt Water Tabby

Buna!! Hi!!! Hello!! :P Am ajuns ladesenul cu numarul 31 avandu-i ca protaginisti pe indragitii Tom si Jerry: Salt Water Tabby, desen care a aparut pe 12 iulie 1947.
Produs
de Fred Quimby si regizat de William Hanna si Joseph Barbera pe muzica lui Scott Bradley.




Tom si Jerry - Salt Water Tabby


Rezumat:
 Beach Club!! Tom se pregateste sa "atace" plaja si marea intr-un minunat costum rosu;)), doar usa de la vestiar ce il opreste...

... si mizeriile de pe plaja. Eh se pare ca si atunci erau gunoaie... Urat!!!! Foarte urat. Dar sa revenim... Cum se intoarce Tom din apele involburate (in care nici nu a apucat sa ajunga) si se scutura de gunoaie, ca de apa nu prea are de ce... zareste o frumoasa domnisoara care se pregatea la umbra umbrelutei sa manance un hod-dog si sa bea un suc. Nu prea conteaza ca motanul trece intai pe la gunoi la propriu, se infiinteaza langa domnisoara, ii bea sucul si mananca mancarea si o priveste ... languros, asezat confortabil pe picioarele ei. Cand.... o gramada de alimente il nimeresc fix in cap.
Doar nu credeati ca Jerry a ramas acasa? Pe o vreme ca aceea? No way!! Si-a luat sortul rosu si instalat comod in cosul cu mancare se infrupta din ce este mai bun... Bineinteles urmeaza o cursa (nelipsita cursa)!!
Dupa ce este "decupat" de un crab furios, prins intr-o umbrela si iar decupat de acelasi crab, Tom revine la timp pentru a-l capsa la propriu pe soricel cu un capac de la sticla de suc - noroc cu crabul (noroc pe jumatate) ca Jerry reuseste sa scape de capsa. Evident urmeaza revansa: o scoica in sandvisul lui Tom pare reteta sigura. Si ca si cand nu era de ajuns, condimenteaza experienta dureroasa cu cafea la nisip (sau nisip la cafea??!!) si apa de mare. Nefericita domnisoara pisicuta face o baie cu apa de mare, iar motanul reincepe cursa dupa soricel. Urmeaza aventuri in nisip, din nou umbrela... pana cand aterizeaza Jerry in sticla de suc... si nu mai poate iesi.
Stiti ce se intampla cand agiti o sticla de suc acidulat? Ei bine soricelul zboara si aterizeaza intr-o scoica. Revansa, nu? Ei bine aranjeaza repejor o baliza de lemn (sau poate ca e pur si simplu un stalp - murdara plaja!!!!) ca si cand ar fi fost cineva in pericol sa se inece si asa se alege Tom (care de data asta voia sa faca o fapta buna, va rog sa notati) cu ditamai cucuiul...
Probabil va intrebati cum se termina desenul! Ei bine, dupa ce inghite o jucarie din aceea simpatica si gonflabila, Tom zboara putin, isi pierde costumul de baie si la aterizare formeaza un mic lac:)). In acest timp, Jerry isi improvizeaza o barcuta din cosul cu merinde si avand costumul lui Tom  drept panza... ii face cu mana acestuia in timp ce pleaca in calatorie pe mare!!

0 comments :

Trimiteți un comentariu