sâmbătă, 21 mai 2011

Tom si Jerry - A Mouse in the House

32!! Tom si Jerry in  A Mouse in the House. Data aparitiei: 30 august 1947.
Produs
de Fred Quimby si regizat de William Hanna si Joseph Barbera pe muzica lui Scott Bradley.



Tom si Jerry - A Mouse in the House
video via youtube

Rezumat
 Chiar asa! In casa lui Mammy Two Shoes este un dezastru: la bucatarie totul este ravasit!! Dar Tom si amicul sau Butch  nu au nici o treaba!! Pana cand...

...ii trezeste din visare Mammy Two Shoes! Ia ganditi-va ce trebuie sa faca ei ??? Sa il prinda pe faptas.. adica pe Jerry!! Si incepe cautarea, ii ajuta si Jerry bineinteles...:)) Ia stati.. pe cine cautau?? Ah da! Si incepe de data asta alergatura nebuna: se innoada, revin la normal, se lasa cu "impuscaturi". Pana ajungem la .. cuptor! Unde se aplica proverbul "cine sapa groapa altuia cade singur in ea" tradus prin: daca motanii vor sa gazeze soricelul, acesta va avea grija ca cei doi sa fie putin flambati.
Actiunea se muta in camera de oaspeti unde cei doi motani ajung sa se bata intre ei, in ring, iar Jerry se transforma in antrenor personal (jucand pe ambele fronturi). Cand jocul acesta nu mai tine insa, Jerry se preface ca il alege pe Butch (astfel Tom fiind nevoit sa plece pentru ca nu a reusit sa prinda soarecele asa cum ii ceruse Mammy Two Shoes). Dar bineinteles nici unul dintre motani nu vrea sa cedeze si "batalia" continua. Cei doi se prefac pe rand ca sunt Mammy Two Shoes, iar cand aceasta chiar apare ii aplica o corectie care ii costa traiul linistit in casa. Dar nu numai ei sunt nevoiti sa plece...:)).

0 comments :

Trimiteți un comentariu