sâmbătă, 28 mai 2011

Tom si Jerry - The Invisible Mouse

Buna!! Va vine sa credeti ca am ajuns la "episodul" cu numarul 33 din Tom si Jerry? Intre timp am facut cateva schimbari pe care cred ca le-ati observat - cu lista de episoade:). Puteti vedea mai usor ce am publicat pana acum... si am mai eliberat putin pagina de animatie. Dar sa revin la The Invisible Mouse. Data aparitiei: 27 septembrie 1947.
Produs
de Fred Quimby si regizat de William Hanna si Joseph Barbera pe muzica lui Scott Bradley.




Tom si Jerry - The Invisible Mouse
video via youtube

Rezumat
 In fata usitei lui Jerry.. isi face aparitia o bunatate de bucatica de branzica.. legata cu un firicel si trasa de Tom care il momeste pe soricel...

Planul sau da roade si, desi se alege cu un fier de calcat pe picior si cu un ceas in cap, Tom reuseste sa il prinda pe Jerry - bucuria sa este insa de scurta durata, soricelul reusind sa scape. Incercand sa se ascunda de motan, Jerry ajunge intr-o calimara cu cerneala invizibila!!! Voi ce ati face daca ati deveni invizibili?... hmm Iata ce face el: pentru inceput mananca un platou de bombonele (pentru energie:P), dupa care incepe sa ii joace feste lui Tom care sfarseste prin a crede ca este foarte bolnav. Cand se aseaza sa se odihneasca, ii da foc la un picior si uite asa incepe o cursa intre cei doi. Desi pana la urma Tom ii zareste umbra lui Jerry si cu ajutorul fainii ii poate vedea pasii, aceste lucruri nu il prea ajuta caci, soricelul ii pune in carca o lovitura pe care i-o aplica lui Spike, iar Tom este fugarit de catelul inarmat cu o crosa.
In acest timp Jerry prinde culoare dupa ce bea linistit... cacao cu lapte:P!!!

0 comments :

Trimiteți un comentariu