duminică, 15 mai 2011

Il re degli squali

E duminica.... filmulete!!! Prima poveste este cea a regelui rechinilor: "buuuaaaa plecati oamenilor!!! apele acestea sunt ale mele!! Buuaaaa" .  
Nu uitati ca de curand putem utiliza functia "more"- mai mult- si o folosim ori de cate ori avem un articol lung, sau exista rezumate, povestiri care pot strica placerea celor care vor sa vada intai filmul/desenul etc.




24. Il re degli squali

via youtube

Rezumat
Azi calatorim intr-un loc unde vara este la ea acasa: vara - vara- vara- vara (ati inteles ideea nu? in loc de 4 anotimpuri doar unul). Ei bine ne mutam putin in niste insule. Aici...

.. oamenii traiau de foarte mult timp pescuind pesti si scoici. Si erau specii variate. Si mai era bineinteles si Regele rechinilor (buuaaauuu buuuauuu). Acesta impreuna cu alti pesti pradatori le dadeau de furca pescarilor si bineinteles se lasa si cu victime. Asa s-a intamplat si in cazul tatalui unui baietel. Pustiul hotaraste sa isi razbune tatal si sa faca dreptate. Ii veni si o idee.
In acest timp regele rechinilor si acolitii sai dormeau linistiti la adapost. Pustiul le intinse o cursa. Mai intai pravali un bolovan in care pradatorii isi prapadira dintii crezand ca e baiatul, apoi il elimina pe pestele spada spunand ca acesta il invatase cum sa ia crustaceele din grota.
A doua zi pustiul repeta figura cu bolovanul, ati ghicit. Si mai elimina un pradator - grasut. A treia zi la fel si tot asa pana cand mai ramane doar regele. Si asa, Punia reusi folosindu-si inteligenta sa ii faca pe pradatori sa se ucida intre ei, regele ramanand singur. Urma acum lupta finala. Ideea lui era sa fie inghitit de rechin, dar nu ucis.... astfel cand rechinul a vrut sa il manance, Punia a pus doua proptele in gura acestuia - lucru care i-a permis sa intre nestingherit pana in stomacul acestuia.. si sa mai aprinda si o torta. Regele nu stia ce sa mai faca si crezand ca asa va scapa de dureroasa torta se arunca pe plaja pentru a scapa de musafirul nepoftit. Urmarea? A primit o bataie buna din partea tuturor si astfel pescarii au putut sa pescuiasca din nou linistiti fara grija, toti admirandu-i curajul si inteligenta micutului care ii scapse de padatori.

0 comments :

Trimiteți un comentariu