vineri, 13 mai 2011

Angie Girl -26-


Nu stiu voi cum sunteti, dar mie nu prea imi plac despatirile... sunt asa putin trista cand se termina ceva,sau pleaca cineva, probabil pentru ca ma atasez foarte tare. Azi vizionam ultimul episod din Angie. Eu sper ca v-a placut si v-a distrat. Voi reveni cu un articol in care voi aduna asa cum v-am obisnuit si in cazul celorlalte seriale de pana acum, toate episoadele cu Angie, ca sa va fie mai usor sa le gasiti.


26. Un regalo dall'India







Rezumat:

Acasa la Angie se fac pregatiri pentru intampinarea parintilor care se intorc acasa din India. Ea pleaca impreuna cu bunica si Frankie sa ii intampine. Ea se teme ca parintii plecati de atata timp nu o vor recunoaste.

Bunica ii sugereaza sa nu le spuna parintilor de activitatea ei ca detectiv si se amuza copios. Parintii lui Angie sunt intampinati festiv si familia se reuneste. Copiii sunt foarte curiosi care este cadoul pe care il adusesera cu ei parintii. Cand apare un elefant care parca innebunise, desi pana atunci fusese foarte cuminte. De fapt elefantul era suparat pentru ca nu isi gasea puiul. Singura modalitate de a opri tragedia era sa gaseasca puiul de elefant.
Inspectorul Jackson si Michael merg sa il intalneasca pe tatal lui, Lordul Arlington, care era un om important. Cand, din senin sunt atacati de elefant.
Michael, impreuna cu Angie si Frankie pleaca pe urmele micutului elefant, acestea conducandu-i la Tamisa - cel mai probabil hotul obosise sa care puiul si luase o barca. In timp ce Frankie pleaca sa il anunte pe inspector si sa vorbeasca cu Lordul Arlington, Angie impreuna cu Michael inceatca sa il gaseasca pe micut.
Lordul Arlington ajunge la timp sa il opreasca pe inspector sa raneasca elefantul.
Timpul este foarte pretios si fiecare moment conteaza. Luand urmele elefantelului Angie, Michael si Frankie ajung la o cabana. Acolo se afla Mimi, elefantelul si un baietel care calatorise clandestin si care fusese crescut de parintii lui Angie. Cei doi ticalosi vrea sa ii vanda pe baiat si pe elefantel.
La cabana mai apare un ticalos care ii anunta pe cei doi tacalosi despre situatia din oras, unde mama micutului era in primejdie.
Cand cei trei ticalosi pleaca, Randal si Mimi sunt ajutati sa scape de catre Michael, Frankie si Angie care ii prind pe cei trei ticalosi.
Intre timp in Londra, Sonia,mama elefantului, este innebunita. Inspectorul, tatal lui Angie si politistii se afla in pericol. Charles (tatal lui Angie) hotaraste sa incerce sa o linisteasca pe Sonia. Toata lumea este ingrijorata, Lady Barbara si mama lui Angie aflandu-se printre ei. Cand sa traga insa, apare si Mimi, pe care o aduc Angie si baietelul indian - la timp pentru a evita o tragedie.. (ce amuzanti sunt cei doi elefanti... hahahaha)
Urmeaza apoi o defilare cu cei doi elefanti, Lordul Arlington, Angie si micutul indian, dar si restul familie in caleasca.
Si inspectorul recunoaste ca Angie este "un mare detectiv" in final...
Bye bye Angie:)!!

0 comments :

Trimiteți un comentariu