miercuri, 11 mai 2011

Angie Girl -24-


De vreo doua zile am introdus functia "more" in meniul articolelor.. ce inseamna asta? Ca vor ocupa mai putin spatiu pe prima pagina si veti putea citi articolul pe indelete daca il veti accesa. In principiu nu se schimba mare lucru decat pe pagina cu articole. eu sper sa functioneze. Astfel il voi putea folosi la rezumate (in cazul ca cineva nu vrea sa le citeasca decat dupa ce vede filmul, sa zicem), sau la articole mai lungi:P. Dar sa revenim la Angie.. Angie Girl:P


24. Due ballerine





Rezumat:
Episodul de astazi incepe cu o sala de balet:) - tare mult imi place baletul:D. Angie vorbeste cu bunica ei despre importanta pe care o are in lumea baletului alegerea primei balerine. Angie vrea sa isi sustina prietenele: Clarence si Eva. In urma votului este aleasa Eva. iar Clarence este foarte trista si nimeni si nimic nu o poate consola.

Frankie ii spune lui Angie dupa un timp, ca ar fi bine daca ar vizita-o pe Clarence pentru a vedea ce se intampla cu ea. Dintr-o data apare o caleasca in care se avea Eva. Se pare insa ca fusesera folosite doua cuie care ii facusera pe cai sa alerge innebuniti. Eva este suparata pe Angie pentru ca nu a fost sa o viziteze dupa ce castigase concursul de balet. Inspectorul ii spune ca probabil Clarence nu este suparata pe ea, dar Eva spune ca cineva atenteaza la viata ei. Deasemenea ii spune ca Clarence vrea sa o ucida pentru ca a castigat ea concursul si a devenit prima balerina.
Angie este trista pentru ca odata ea si cele doua fete erau prietene nedespartite si acum totul se schimbase.
Cand vine sa o viziteze pe Eva, Angie o reintalneste pe Clarence care ii adusese Evei flori si venise sa isi ia hainele de balet.
Inspectorul si Michael intra deasemenea in scoala de balet, pentru a vedea ce se intampla. Cand Clarence aude ce se vorbea in sala, incepe sa planga, pentru ca nu ea fusese cea care voise sa ii faca rau Evei. Cum nu o gasesc pe aceasta in sala, merg in vestiar unde Clarence o salveaza pe Eva careia ii pusese cineva caramizi in dulap si este ranita. Eva o roaga sa ii imprumute balerinii pentru a-i purta noroc cand va dansa.
Seara urmeaza spectacolul si Clarence vrea sa mearga impreuna cu Angie sa o vada pe Eva. Inainte sa plece, Frankie ii aduce lui Angie un ceas gasit in vestiar. Acesta apartinea tatalui natural al lui Clarence - care fusese prezent cand Eva fusese aleasa prim balerina. Acesta o incredintase pe fetita cand era bebelus cuplului care o crescuse, pentru ca el nu avea bani si sotia ii murise.
Ajunsi la spectacol, Angie isi face griji pentru Eva, care era acum in pericol.
Spectacolul incepe si urmeaza sa intre in scena Eva. Cand aceasta incepe sa danseze, ceva se misca sus, in sectiunea de decoruri. Angie si inspectorii vin sa il opreasca pe adevaratul tata al lui Clarence. Acesta afla ca de fapt, in loc sa ii faca bine fiicei sale i-a facut numai rau.

0 comments :

Trimiteți un comentariu