marți, 10 mai 2011

Angie Girl -23-





23. Monete d'oro sparse






Rezumat:
In timpul noptii pe strazile Londrei si in apa s-a abatut o ploaie de monezi care a provocat o mare nebunie a doua zi. Ajunsa la biserica, Angie a fost foarte mirata sa nu gaseasca pe nimeni. Totusi reusi sa se intalneasca cu prietena ei, insotita de un alt prieten

Prietena lui Angie, Linda, urmeaza sa plece din oras din cauza problemelor financiare aparute dupa moartea tatalui sau. Prietenul acesteia fura banii ridicati de la banca de tatal sau la indemnul lui Max, un fost lucrator la fabrica tatalui fetei. Acei bani insa erau necesari pentru a salva casa si vechia fabrica pentru ca acestea erau ipotecate si banii trebuiau restituiti.
Cand isi da seama ce a facut tanarul ii duce pe Angie, Michael si Linda la vechea moara unde ascunsese banii, dar acestia disparusera si tot ce gasesc este o manusa. Chiar inainte sa plece moara se opreste spre mirarea lui Angie, dar cum trebuiau sa il gaseasca pe Max care se presupunea ca a furat banii (la moara gasisera o manusa cu initiala M), au plecat fara sa cerceteze cauza.
La sediul politiei inspectorul il interogheaza pe Max. Acesta voia sa se razbune pe familia Preston pentru ca il dadusera afara. Cum totul stagna bunica lui Angie o cheama pe aceasta pentru ca se stricase trasura. Cand bunica ii povesteste cum se stricase trasura Angie isi aminteste de moara si merg sa vada ce blocase roata.
Nu mai erau decat 10 minute pana la 5 cand, in sfarsit, au gasit banii ascunsi la moara. In aceasta perioada Linda si mama ei isi facusera bagajele ca sa plece.
Cel care facuse imprumutul abia astepta sa inceapa sa darame casa, cand, cu doar un minut inainte de ora 5 banii au fost platiti. Astfel frumoasa casa si terenul au fost salvate de la constructia unui centru industrial si toata lumea a fost fericita.

0 comments :

Trimiteți un comentariu