luni, 9 mai 2011

Angie Girl -22-

Link
Intram in linie dreapta! Astazi ave episodul 22.. stiti ce inseamna asta? Mai sunt doar 4 episoade... in afara de acesta.


22. Il falsario








Rezumat:
Angie viziteaza o expozitie cu inventii si masinarii. Ea face o comanda unui baietel pe nume Tommy care lucra la o tipografie si al carui tata inventase o masina de tiparit color.


Pe drum spre casa, Angie se intalneste cu Michael care era preocupat de aparitia unui falsificator care introducea bani falsi pe piata.
Ajuns la topografia tatalui sau (Anderson), Tommy o viziteaza pe mama lui care era bolnava. Tatal sau insa se comporta intr-un mod ciudat de ceva timp.
Cum ziua sa de nastere se apropia, Angie si Frankie pleaca sa faca cumparaturi. Pe drum se intalneste cu Michael care ii arata o alta bancnota falsa gasita in magazin. Ziarele tiparesc stirea de ultima ora.

Tommy se intalneste cu Angie si ii da acesteia o bancnota falsa. Ii povesteste cum de dimineata in timp ce tatal sau dormea l-a gasit cu banii falsi langa el. Angie ii promite sa il ajute, cand sunt intrerupti de o domnisoara draguta care ii da un bilet, din partea unui tanar. Acest bilet era mai mult o aminintare - sa nu raporteze ce a descoperit la politie.
Inspectorul vrea sa il prinda pe capul bandei care falsifica si distribuia banii, cel care, dupa parerea sa il constrange pe tipograf sa tipareasca banii falsi. In timp ce il urmaresc pe un individ care fusese in tipografie, un altul intra in tipografie si o ataca pe mama lui Tommy, care il cauta pe sotul sau.
Individul pe care il urmareau insa inspectorul si ceilalti nu era decat un pion pus sa ii pacaleasca. Tommy le povesteste cum mama sa a fost legata si masina de tiparit color furata.
Mama lui Tommy este luata la sectie, desi este bolnava si in timp ce cei trei copii vor sa anunte politia dupa ce gasesc un pachet de bani in tipografie, apare un individ care a venit sa recupereze banii. Cand scapa insa ii cade niste cerneala pe el. Angie si Frankie il urmaresc si observa cum cel care vindea artificii cand ii da restul dupa ce cumpara una, avea cerneala pe mana. In plus musca zdravan din mar, in timp ce inainte ii spusese ca dintii sai nu sunt la fel de puternici ca pe vremuri.
Intalnindu-se cu Tommy, inspectorul si Michael, Angie foloseste artificia cumparata. Apoi se indreapta cu totii catre locul de unde se tot aprindeau artificii. Ajunsi acolo il vad pe batranelul "beat" care de fapt era capul bandei de hoti, mascat. Cel care daduse semnalul cu artificii era Frankie pe care hotul il legase. Tot acolo se aflase si tatal lui Tommy si astfel familia se reintregeste :P.

0 comments :

Trimiteți un comentariu