vineri, 6 mai 2011

Angie Girl -21-





21. La sfida del lilla' nero





Rezumat:
In seara aceasta avem un episod foarte dragut. Dupa ce ajuta la capturarea unui hot vestit - Roger White- Angie este rugata de acesta sa-i ajute fiica sa nu devina la randul sau hoata. Angie ii promite acestuia ca va incerca si astfel incepe aventura. Cautand-o pe Lilly impreuna cu Frankie, se intalnesc cu o persoana in varsta care avea o pisica neagra. Aceasta le spune ca tinerei fete pe care o cautau ii placeau florile, dar a plecat de ceva vreme de acasa.

In timp ce Angie o cauta pe fiica detinutului, in oras au loc furturi in aceleasi locuri unde furase Roger White, hotul lasand in urma sa un crin negru. Acelasi lucru se intampla si la petrecerea data de o doamna, petrecere a carei invitata speciala era Angie. La aceasta petrecere blonina detectiva o cunoaste pe Laura care ii salveaza viata si astfel devin prietene.
Furturile continua, cu aceeasi semnatura asa ca impreuna cu Michael si inspectorul, Angie se gandeste sa ii intinda o capcana hotului, mai ales dupa ce anuntul dat in ziar prin care se cautau cei care au cumparat crini negrii in ultima perioada fusese modificat.
Pana la urma, se dovedeste ca Laura era Lilly, si desi la inceput aceasta vrea sa il urmeze "in meserie" pe tatal sau, pana la urma recupereaza tot ce furase si isi reface viata, castigand si o prietena buna.

0 comments :

Trimiteți un comentariu