miercuri, 4 mai 2011

Angie Girl -19-





19. La mongolfiera rubata



Rezumat:
Astazi vom trai o aventura la inaltime! Angie face parte dintre cei 8 care ii insotesc pe doi temerari care vor sa traverseze cu ajutorul a doua baloane marea de desparte Anglia de Franta. In timp ce inspectorul, Lady Barbara (bunica blondinei) si o alta lady insotita de fiul sau se afla in balonul albastru, Angie insotita de Michael, Frankie si sotul doamnei din balonul bleu, se afla in balonul rosu. Toti 8 cad insa la mijlocul unei dispute foarte vechi intre cei doi (frati)combatanti.

Totul devine mai "interesant" in momentul in care cei din balonul albastru se trezesc cu un pasager"clandestin" si hot pe deasupra care ii ameninta cu un pistol, ii talhareste si ingreuneaza zborul. In acest tip, balonul rosu este purtat de vant si numai o intamplare face ca Angie sa poata prinde o batista pe care bunica sa scrisese ajutor si pe care vantul o purtase pana la ea.
Pana la urma Michael il convinge pe Jimmy sa intoarca balonul si sa il caute pe fratele sau. Ajunsi langa celalalt balon afla ce se intampla si Angie il convinge pe hot sa ii lase pe ceilalti sa plece si sa ramana ea ca ostatic si conducatorul balonului. Ceilalti pleaca spre Anglia pentru a aduce banii ceruti de hoti, dar intre timp incepe furtuna iar balonul albastru isi pierde nacela in mare, Angie si hotul ramanand in ea, in timp ce conducatorul balonului ajunge in celalalt balon condus de fratele sau.
Desi pot fi salvati de un vas, hotul prefera sa ramana in nacela pentru a nu fi inchis; a doua zi cand furtuna se linisteste, acesta aiura, avand febra mare si Angie afla motivul furtului: hotul dorea sa o ajute pe o anumita Ana sa ajunga la spital pentru a se putea trata. Astfel cand acesta se trezeste Angie vorbeste cu el si ii promite ca il va ajuta. Cum curentii i-au purtat inapoi in Anglia, ei ajung in apropierea locului in care aterizase celalalt balon si unde se aflau si toti ocupantii acestuia si astfel Angie se intalneste cubunica ei, pe care o roaga sa o ajute sa ajute la randul ei o fata cu probleme de sanatate.
In timp ce fratii Wise repara balonul ramas, ceilalti se amuza copios pe seama inspectorului care nu vrea sa mai auda de baloane in viata lui.


0 comments :

Trimiteți un comentariu