luni, 2 mai 2011

Angie Girl -17-


Stiti ce?:)) - grozav inceput de articol nu?!- M-am gandit sa facem o cura de animatie vreo 2 saptamani (cand am calculat am realizat ca numai bine se termina si serialul in curs.. lol). Am sa incerc sa strecor si alte articole - adevarul este ca sunt foarte obosita si in plin proces de "curatenie" pe laptop si nu numai...
In plus am chef sa ma rasfat cu ceva animatie... voi nu? Nu??? Eh... Pana una alta azi avem Angie.


17. Il castello di fuoco



Rezumat:
Angie merge cu Frankie la piata, sau mai bine zis un targ. Cand se gandeau ce sa cumpere, un baietel ii fura poseta lui Angie. Frankie il urmareste si recupereaza gentuta. Cand il prinde pe baiat observa o alunita pe gatul acestuia si ii retine si numele cand il striga celelalt hot: Billy. Cand ajung acasa, Angie si Frankie fac cunostinta cu lady Diana o mai veche cunostinta a bunicii blondei detective. Lady Diana era in cautarea fiului de care fusese separata in urma cu trei ani, in timp ce venea din India. Nu renuntase niciodata sa spere ca il va regasi si afland de curand ca se afla la un orfelinat in Anglia se intorsese sa il ia acasa. Din pacate baiatul nu se mai afla acolo.

Povestindu-le despre baiat si pomenindu-i numele, lui Frankie i se pare cunoscut. Cand insa lady Diana le spune despre alunita de pe gatul baiatului si le mai arata si fotografia, cei doi realizeaza ca acesta ar putea fi baiatul care incercase sa ii fure geanta lui Angie ceva mai devreme si pleaca in cautarea lui.
Dupa ce pun la cale un plan, cu ajutorul lui Michael reusesc sa il prinda pe Billy si il duc la mama sa, lady Diana. Baiatul insa nu o recunoaste si vrea sa se intoarca la Peter, prietenul sau de la ofelinat. Intr-un moment de neatentie reuseste sa fuga si impreuna cu Peter se intoarce in casa celui care ii punea sa fure. Acesta din urma voia sa ii puna pe copii sa fure dintr-o casa pe care intentiona sa o incendieze mai intai, pentru ca locuitorii sa iasa. Intamplarea a facut insa ca hotul si capul bandei sa il trimita pe Peter sa ii aduca ceva de baut, pentru ca afara era foarte frig. Acesta din urma este prins de inspector, Michael, Angie si Frankie si le spune ce plan avea seful sau, adaugand ca Billy este cu ceilalti. Casa care urma sa fie incendiata era chiar casa mamei lui Billy.
Ajunsi la casa mamei lui Billy, copiii asteapta ca seful lor sa incendieze casa, in timp ce Billy sta de "sase" - adica urmeaza sa ii anunte cu ajutorul unui fluier pe ceilalti cand vine politia. Ceea ce si face si apoi fuge pana cand o aude pe mama sa, prinsa in incendiu strigandu-i sa fuga si sa se salveze si acest lucru ii aminteste de naufragiul prin care trecuse cand era copil. pana la urma mama si fiul se regasesc si reusesc sa scape din incendiul devastator.
A doua zi mama si fiul urmeaza sa plece in India pentru a reintregi familia. Billy isi ia ramas bun si de la Peter care, alaturi de ceilalti copii urmeaza sa fie dus inapoi la casa de copii. Cel care ii obligase sa fure urmeaza sa fie dus la inchisoare, asa ca totul se termina cu bine.



0 comments :

Trimiteți un comentariu