miercuri, 20 aprilie 2011

Angie Girl -15-


Buna!! Sunteti gata pentru a rezolva un nou caz alaturi de Angie?:P Eu da... sa pun play si sa ne uitam cum se prinde un hot fantomatic:P .... haha cum suna!!


15. Caccia al fantomatico ladro



  


Rezumat:
In oras are loc un furt si Angie porneste impreuna cu Frankie sa vada despre ce este vorba. Pe drum se intalnesc cu Sir William a carui trasura se impotmolise. Dupa ce il ajuta sa aduca trasura pe drum, Angie este invitata de catre sir in trasura pentru ca si acesta mergea in acelasi loc ca si ei. Ajunsi in apropierea locului unde avusese loc furtul, cei doi isi iau ramas bun de la sir si se indreapta catre magazinul de bijuterii care fusese pradat.

De data aceasta insa inspectorul le povesteste despre hotul x care, cu multi ani inainte daduse niste spargeri cu acelasi mod de operare si aceeasi semnatura lasata de fiecare data. Inspectorul fusese singurul care il vazuse fara masca si era sigur ca de data aceasta il va prinde. Insa, in toiul povestirii, ron-ron catelului lui Angie, gaseste o urma asa ca aceasta insotita de Frankie pleaca dupa el pentru a vedea despre ce este vorba. Insa, ajunsi langa un pot peste Tamisa, cei trei se intalnesc cu sir William care se ofera sa ii ajute. El deschide o usa care ducea in canalizarea orasului si pleaca impreuna dupa catel. Acesta ii duce catre alta scara. In acest timp inspectorul si Michael cauta la randul lor urme. Exact acolo isi fac aparitia si cei aflati in subteran.
Mai tarziu, inspectorul recunoaste fata de Michael ca nu il vazuse nici el pe hot si ca spusese povestea aceea ca sa scape de Angie, dar seara lumea se aseaza la panda. Inspectorul Jackson si Frankie (insotit de catelus) se "ciocnesc" in fata unuia din cele doua mazagine cu bijuterii care nu fusesera inca jefuite, in timp ce ceilalti trei stau la panda in preajma celuilalt magazin. La un moment dat, Sir William il zareste pe acoperis pe hotul x si urca pentru a-l urmari, dar hotul il vede si stie ca este urmarit. In acelasi timp, Angie si Michael ii urmaresc la randul lor. Dupa ce se desparte de Michael, Angie il reintalneste pe Sir William si impreuna il ajung in canal pe falsul hot. De ce falsul? Pentru ca acesta furase identitatea hotul fantomatic x (care in urma cu 20 de ani era un fel de Robin Hood - fura pentru a da sarmanilor). intelege Angie cine era de fapt hotul adevarat, acum traind ca un cetatean onorabil. Sir William se retrage undeva la tara, departe de Londra, dar ii promite micutei ca odata se vor revedea.
Pe saptamana viitoare:P!!


0 comments :

Trimiteți un comentariu