miercuri, 13 aprilie 2011

Angie Girl -14-





14. Una terribile fuga



Rezumat:
In acest episod Angie dezleaga bineinteles un nou mister:), bineinteles. Aventura incepe cu doi hoti care fug de inspector si Michael. In acest timp, Angie insotita de bunica sa, profesoara, Frankie, tatal acestuia si catelul Ron-Ron se pregatesc sa faca un picnic.
In drumul lor ajung la inventator care a realizat o trasura fara cai (un stramos al automobilului). Speriati de zgomotul facut de masinarie dar si de niste gaini la fel de speriate ca si ei, caii o iau la sanatoasa si Angie si cei care o acompaniau raman fara trasura si picnic. Atunci inventatorul se ofera sa ii duca la trasura cu inventia sa. Ajunsi la trasura cu picnicul, toata lumea este incantata. Angie si Frankie insa il intreaba pe inventator cam cat de repede poate merge masinaria lui si acesta ii invita sa testeze impreuna. Insa, in timp ce faceau acest lucru, sunt atacati de cei doi banditi care ii rapesc pe inventator si pe Angie si sub amenitarea cutitului ii obliga sa mearga unde vor ei. Frankie insa scapa (sau mai bine zis este aruncat afara din automobil) si alearga spre locul unde era picnicul pentru a anunta ce se intamplase. Acolo se aflau si inspectorul si Michael care inalnindu-i pe meseni le povestisera de cei doi banditi care fugisera. Frankie ajunge intr-un suflet si le povesteste patania cu cei doi banditi fugari.
Pe drum fugarii si ostaticii lor (Willy si Angie) trec pe langa nevasta inventatorului care inarmata cu valize se hotarase se il paraseasca dupa o cearta avuta in legatura cu inventiile lui. Tot cu aceasta se intalnesc si inspectorul si Michael aflati pe urmele fugarilor. Ii ajunge din urma si trasura bunicii lui Angie (in care urca Marta sotia inventatorului) si pleaca toti pe urmele raufacatorilor.
Ajunsi in padure, vrum vrum adica masinuta se defecteaza si inventatorul si Angie au ragaz sa faca un plan ca sa scape. Astfel ii pun pe raufacatori sa impinga masina pentru ca aceasta sa porneasca, dar de fapt totul era ca sa ii lase pe jos.. Acestia sunt prinsi de inspector si Michael si toata lumea e fericita.
Pe data viitoare!!

0 comments :

Trimiteți un comentariu