sâmbătă, 12 februarie 2011

Tom si Jerry - Mouse Trouble

Mouse Trouble a aparut pe 23 noiembrie 1944 :). Produs de Fred Quimby si regizat de William Hanna si Joseph Barbera pe muzica lui Scott Bradley.

Rezumat:Tom primeste in cutia postala un pachet care contine o carte: Cum sa prinzi un soarece. Este foarte fericit de noua achizitie si incepe sa citeasca primul capitol. Si cum citea despre cum se gaseste soarecele si unde, cand sa dea pagina, Jerry care lectura alaturi de el ii face semn sa il lase sa termine de citit pentru ca pesemne, era in urma. Si uite asa primul capitol este bifat si ajungem la al doilea: Cursa de soareci cu bucatica de branza - dar, spre mirarea motanului, soricelul scapa nevatamat si mananca si bucatica de branza. Uluit Tom incearca din nou cursa cu degetul si .. din pacate pentru el, degetul sau nu este la fel de norocos ca si soricelul. In urmatorul capitol un alt truc este sugerat: cel al lasoului... Zis si facut, Jerry isi mananca bucatica de branza si lasa in locului ei un castronas cu lapte: va intrebati ce se intampla? Va dau un reper: cine sapa groapa altuia cade singur in ea.
Urmatorul capitol sugereaza ca un soricel curios este usor de prins... asa ca Tom vine cu un nou plan pentru a-l prinde pe Jerry, dar stiti voi proverbul: curiosity killed the cat - asa ca pana la urma tot Tom iese cu un ochi (nu buza) umflat.
Capitolul 5 ii sugereaza motanului ca un soricel aflat la colt nu se bate niciodata, dar dupa cum se prezinta Tom dupa intalnirea din colt.... autorii cartii se inseala. Asa ca ajungem la capitolul 7 in care se face apel la stiinta... dupa care la forta, forta armata care se sondeaza cu o mesa pentru un motan scalpat... alt capitol sugereaza folosirea unui pachet surpriza.. Din nefericire pentru Tom soricelul aplica pachetului un tratament ca la circ (in numerele de magie) cu ace infipte, un ferastrau care taie pachetul in doua.. Este vreun doctor in zona?
Un motan plin de bandaje si cu o mesa roscata probabil s-ar da batut, dar nu Tom. Capitolul 12 ii sugereaza sa il pacaleasca pe Jerry cu ajutorul unei domnisoare. Asa ca motanul apeleaza la o "soricica" de jucarie. Dupa ce inghite jucaria, isi pierde dintii si ajunge sa repete obsesiv "Vino sa ma vizitezi" (replica jucariei), motanul arunca in aer casa si... BUUUUUUM!!!

Mouse Trouble


0 comments :

Trimiteți un comentariu