miercuri, 19 ianuarie 2011

Angie Girl -02-


Pffffiu....... In sfarsit am terminat proiectul la care lucram, hmm poate va povestesc si voua.. sa vedem:)). Si am zis sa ma uit la ceva funny..... si cum aveam la indemana episodul 2 din serialul cu tanara detectiv - Angie, am zis sa il urmaresc impreuna cu voi:

2.Silente notte Santa notte
 




Rezumat:
Dupa cum sugereaza si titlul ne intoarcem putin in urma (sau calatorim spre decembrie 2011) pentru ca lumea se pregateste de...Craciun. Angie fuge pe fereastra sa cumpere ceva, lasand-o pe profesoara sa Miss Poppins in culmea disperarii.

Ajunsa in oras, Angie opreste impreuna cu bunica sa in fata unui magazin. Vis-a-vis mancau Ispettore Jackson si Michael si astfel fiul vizitiului afla de un furt la bijuteria Bond si o anunta pe Angie. Aceasta isi cumparase un paltonaj foarte dragut si, afland de furt, s-a grabit sa se alature celorlalti detectivi la locul furtului.
Angie are de rezolvat urmatorul caz: fusese furata o bijuterie destinata reginei, numita ochi de pisica persana. Gasise o manusa si langa locul unde fusese bijuteria era o picatura de sange. In timp ce inspectorul merge sa interogheze o doamna din inalta societate care avea un poodle pitic (:D), Angie insotita de Frankie il urmareste pe un om sarman pe care il vazusera cu o zi in urma (cand apropo era zapada... pfff) vanzand coperti pentru Biblii. Acesta se intalneste cu un copil sarman, descult, apoi se opreste intr-o catedrala si se roaga, dupa care merge la un negutator (la care fusese si Michael pentru ca negutatorul facuse ceva afaceri necurate la viata lui) si incearca sa ii vanda bijuteria furata pentru o suma modica. Negustorul il refuza insa, iar sarmanul isi continua drumul, fiind urmarit de cei doi copii si Michael pana ajunge la orfelinatul pe care il avea in grija. Acolo micutii sufereau de frig si foame si, ramas fara bani, barbatul furase bijuteria pentru a putea avea grija de copii. Atat Angie cat si Michael isi dau seama care este situatia disperata in care se aflau cei din orfelinat si incearca sa il ajute. Astfel cei doi ii inapoiaza bijutierului obiectul furat, fara a-i spune cine a fost vinovatul. Bijutierul vrea sa o recompenseze pe Angie si aceasta ii cere sa trimita 8 paltonase la o adresa si sa ii plimbe pe cei 8 copilasi in ziua de Craciun cu trasura.

0 comments :

Trimiteți un comentariu