joi, 13 ianuarie 2011

Angie Girl -01-



Hello!!! Dupa atata crosetat si mesterit, am zis ca am facut destula pauza de animatie si cum ma gandeam despre ce sa scriu, am dat peste articolul lui Rha despre Angie Girl. Si mi-am zis, daca tot e facuta categoria ce-ar fi sa caut eu serialul online, poate gasesc ceva sa ne facem o idee:).
Si iata am gasit primul episod:

Un regalo da sua maestà la regina



Daca va plac filmele cu detectivi si vreti sa va amuzati putin, este tocmai bun. In plus actiunea se desfasoara in Londra (unul dintre orasele mele preferate).

Rezumat:
Ne aflam in Londra, Angie fiind invitata de onoare la palat. Ea primeste din partea Reginei Victoria o medalie, pentru ca rezolvase misterul disparitiei bijuteriilor regale.
Apoi ii povesteste bunicii sale cum s-a derulat vizita la palat, pastrand secreta insa fata de parinti intamplarea pentru a le face o surpriza.
Intre timp, la Scotland Yard, Ispettore Jackson nu este tocmai incantat de faptul ca micutei Angie i-a fost data o astfel de medalie. Este insa intrerupt de un politist care il anunta ca a avut loc un furt la Muzeul National si lipsesc tablouri si, insotit de Michael, se grabeste sa rezolve cazul.
Angie afla de la Frankie despre furt si isi pregateste calul pentru a merge la muzeu. Ajunge acolo inaintea inspectorului, care, odata intrat in sala unde avusese loc furtul, nu este deloc bucuros sa o vada:)). Intre timp isi face aparitia si Robert un angajat al muzeului, care, spre deosebire de ceilalti, pare dornic sa afle ce descoperise micuta detectiv. Doar ca acesta se asigura ca ceilalti nu stiu nimic si apoi vrea sa scape de Angie. Se intalneste insa cu Michael caruia i se pare ciudat ca micuta este lesinata si, cand Frankie insotit de catelusul sau ii spune detectivului ca Angie nu s-a intors acasa, cei trei pornesc in cautarea ei. Astfel, datorita lui Ron-Ron micuta detectiva este gasita si raufacatorul demascat si arestat.
Ce descoperise Angie? De fapt tablourile se aflau inca in incapere, ascunse dupa niste pereti falsi. Cum si-a dat seama? A observat un gandac care era atras de lemn si lovindu-l a vazut ca peretii sunau a gol.


0 comments :

Trimiteți un comentariu