luni, 20 decembrie 2010

I segreti dell'isola misteriosa episodul36

Dupa ce au scapat in ultima clipa din casa omul de stiinta, tinerii incearca sa ii gaseasca pe Tigre si Presidente. In ajutorul lor vin preotesele, care le spun ca in curand va veni o furtuna de zapada si trebuie sa se puna la adapost, Sanctuarul fiind in apropiere.
Ca si cand norii amenintatori si furtuna care se apropia nu sunt de ajuns, dinozaurul cu creasta rosie se afla prin preajma, dornic de razbunare. Presidente si Tigre sunt teferi, dar separati de ceilalti, iar furtuna care se anunta este ingrozitoare. Tinerii se afla intr-o pestera, la adapost de furtuna... dar afara sunt -20 de grade. Nerd se gandeste la ceilalti doi membrii ai echipajului, iar Asso vrea sa plece in cautarea lor, iar Capo sa il insoteasca, din pacate furtuna este atat de puternica incat nici nu pot iesi din masina si trebuie sa astepte pana se opreste, asa cum fusesera sfatuiti.
In alta pestera se adapostesc cei doi separati de grup, fara sursa de caldura si doar cu o lanterna cu bateriile pe terminat, cei doi incearca sa se incalzeasca si se gandesc cum de au ajuns in acea situatie. Urmeaza un cutremur, iar cei aflati in Slaugi afla de la preotese de pericolul in care se afla Noah - un meteorit enorm apropiindu-se de planeta.
In timp ce incercau sa se incalzeasca, la intrarea in pestera unde se aflau Presidente si Tigre isi face aparitia Artiglio Rosso..... si desi reusesc sa scape de vocezaur cu o sanie improvizata, la un hop aterizeaza in zapada.
Furtuna terminata, ceilalti pleaca in cautarea lor, ajutati de preoteasa, care survola cu ajutorul dinozaurului ei zona. Artiglio Rosso ii prinde din urma pe cei doi, dar Presidente scoate oglinda si cu ajutorul reflexiei razelor soarelui il orbeste pe dinozaur si le atrage atentia si celor care ii cautau la bordul masinariei. Intre timp alte cutremure au loc. Iar Slaugi ajunge la timp pentru a-i salva pe cei doi de furia vocezaurului si a-i duce la loc sigur din calea avalansei care ii ameninta si care, l-a inghitit pe Artiglio Rosso... sau nu. In siguranta, Presidente ii multumeste lui Asso pentru ajutor si apoi realizeaza ca si-a pierdut oglinda (haha) si pleaca sa o caute, Tigre sarindu-i in ajutor. Asso insa zareste o miscare ciudata in spatele lor si atunci apare de sub zapada vocezaurul.... vazand ca nu il poate ucide cu pusca, blondul se foloseste de sania improvizata dintr-un craniu de dinozaur si practic se arunca asupra vocezaurului si il impinge in prapastie. Dar cade si el, si numai interventia preotesei si al dinozaurului acestuia il salveaza. Si cum toti sunt in siguranta, Tigre ii daruieste oglinda ei lui Presidente, iar comportamentul lor il face pe Capo sa isi puna intrebari (haha). Oricum, in echipa completa, dupa multe peripetii, tineri ajung in sfarsit la Sanctuarul Paradisului.

36. La bufera di neve



Actualizare video
10.11.2013 via ft 1978
iulie 2017

0 comments :

Trimiteți un comentariu