miercuri, 15 decembrie 2010

I segreti dell'isola misteriosa episodul33

Ehhh totul e frumos!!! Mult prea frumos. Dupa intamplarea cu desertul se leaga o prietenie intre tineri si Mosar, calatoresc impreuna si se bucura de o cina delicioasa... Dar, exista se pare un dar, cineva ii pandeste din umbra.
Mosar hotaraste sa se intoarca pentru a vedea ce se intampla cu regele, dar printesa urma sa ramana cu tinerii pentru a fi departe de sacerdot. Tocmai cand Capo si Asso incepusera sa se ciondaneasca, se aude un strigat. Un soldat a fost rapit, iar Mosar si soldatii incearca sa afle despre ce este vorba, in timp ce tinerii se refugiaza in Slaugi. Fetele se bucura ca generalul este de partea lor si aici urmeaa un moment amuzant in care Capo si Panzer isi etaleaza muschii...:)).
Eh... si ca si cum nu erau destule pericole, Gatcha pleaca in padure sa il caute pe general sa ii faca cadou o fel de rozariu pe care il facuse pentru el. Stiti cum se spune, cine cauta gaseste, dar intotdeauna ce doreste, asa ca micuta se afla in pericol si auzindu-i strigatul o parte din tineri pleaca in cautarea ei. Generalul ii trimite la vehicol insa pentru a avea grija de printesa, in timp ce el si soldatii pleaca in cautarea fetitei. Numai ca soldatii dispar unul cate unul si Mosar ramane singur... iar creatura aceea tot dispare si apare.... Si-l ataca aruncand un fel de ace... si in timp ce alerga generalul cade intr-o prapastie....
Timpul trece si tinerii se hotarasc sa plece sa vada ce se intampla. Astfel, Capo, Panzer si Tigre pleaca, se impart in doua echipe, daca se poate spune echipe, Capo fiind singur, si comunica cu ajutorul unor statii, dar nici nu termina transmisia ca ceilalti doi nu mai raspund... si, ca si cand nu ar fi de ajuns, intors la masina nu mai gaseste pe nimeni. Si, ramas singur, este atacat la randul sau de catre o creatura care tot dispare... si apare cand te astepti mai putin. Numai ca generalul apare la timp sa il salveze pe Capo, dupa care pleaca impreuna pe urmele creaturii. Ii pierd urma dar gasesc pe jos margelute de-ale micutei... si ajung astfel la grota unde erau tinuti prizonieri atat soldatii cat si tinerii. Astfel cei doi afla cine sunt reponsabili de rapiri. Va mai amintiti de vocezaurul care era in serviciul Marelui Sacerdot la mina? Ei bine era fratele lui Artiglio Rosso - si acesta ii capturase ca sa se razbune.. mai mult, printesa nu poate face nimic, pentru ca si acesti vocezauri erau sub ordinul sacerdotului.
Generalul si Capo trebuie sa isi faca un plan pentru a-i putea salva pe prizonieri. Tocmai atunci apare Miu - dinozaurul printesei.... si spera sa gaseasca o solutie.
Asso incearca sa obtina eliberarea lor pretinzand ca a fost Capo cel care l-a eliminat pe Artiglio Nero, dar vocezaurul are ordin sa ii elimine oricum. Si cand sa il elimine pe blond, se aude chiar Capo care se foloseste de faptul ca vocezaurul voia razbunare si il face sa iasa impreuna cu complicii sai afara din grota. In timpul acesta generalul intra in grota si ii elibereaza pe ceilalti, spunandu-le ca masina se afla in apropiere... Eh... dar planul lor nu era imbatabil. Dinozaurul cu gheare o gaseste pe Miu, iar Artiglio Rosso descopera aparatele folosite de Capo si........... pe el. In acest timp "aruncatorul de ace" ii ataca pe ceilalti care ajunsesera la masina, iar biata Miu e fugarita de dinozaurul cu gheare. Din fericire reusesc cu totii sa se urce in masina si sa fuga de cei trei atacatori (care sunt hotarati sa ii prinda in cele din urma).
Tinerii isi continua drumul, in timp ce generalul si soldatii sau se indreapta spre capitala, pentru a il ajuta pe rege.
33. Un brutto incontro



Actualizare video
10.11.2013 via ft 1978
iulie 2017

0 comments :

Trimiteți un comentariu