vineri, 3 decembrie 2010

I segreti dell'isola misteriosa episodul25

Dupa ce au reusit sa fuga tinerii sunt gasiti de un grup de soldati care intr-un moment de neatentie reusesc sa il prinda pe Capo. Numai aparitia lui Burai, a Manuei si a celorlalti rasculati ii salveaza din situatia in care se gaseau. Astfel merg la loc sigur unde mananca si fac planuri pentru a se intoarce la castel sa recupereze Slaugi si celelalte doua masinarii, dar si pentru a-i salva pe cei din subteran.
Se impart in doua tabere: Burai, Manua, Capo, Tigre, Presidente, Asso, Serpente si Zans intra in castel, in timp ce ceilalti ii asteapta. Printesa Asuka banuieste ca tinerii se vor intoarce dupa vehicolele lor si intentioneaza sa ii ajute. Ajunsi in incinta castelului, aparitia unui gardian desparte grupul. Cei ramasi sunt salvati de interventia curajoasa a lui Serpente. Printesa Asuka le da o harta cu locul unde fusesera mutate masinariile iar Capo impreuna cu ceilalti 3 se grabesc sa ii gaseasca pe Burai, Manua si Presidente care erau in pericol. Din pacate cei trei sunt inconjurati in hambar de soldatii care ii asteptau. O explozie (mai precis depozitul de pulbere aruncat in aer) le permite sa fuga si sa se alature celorlalti. Capo ia dinozaurul robot, Tigre avionasul si restul se urca la bordul lui Slaugi. Serpente ia pusti si munitie, iar Asso e cat pe ce sa fie prins de soldati, salvarea lui venind din partea dinozaurului printesei - Miu (cum spune el, singura pe care poate conta).
Capo, Manua si Burai pleaca sa-i salveze pe cei inchisi in paradisul pierdut, Tigre survoleaza zona, iar Presidente conduce in forta Slaugi pana in afara zidurilor castelului (si fetele lui Asso si Serpente cu siguranta va vor aduce cel putin un zambet pe buze... hahahaha). Ajunsi la bordul automobilului lor tinerii privesc cum Burai si Manua sosesc pentru a se imbarca la bordul unei nave impreuna cu fostii detinuti, acum liberi. In acest timp Capo care crease o diversiune pentru a-i ajuta sa evadeze ajunge intr-un loc foarte dragut din castel unde se intalneste cu printesa Asuka. Aceasta ar dori sa plece impreuna cu acesta, dar, Capo ii reaminteste ca ea este printesa acelui popor si trebuie sa ramana pentru a avea grija de oamenii ei. Sperand ca intr-o zi se vor revedea cei doi isi iau ramas bun, Capo alaturandu-se prietenilor lui pentru a continua impreuna aventura.

25. Addio Principessina





Actualizare video
10.11.2013 via ft 1978
iulie 2017

0 comments :

Trimiteți un comentariu