duminică, 31 octombrie 2010

The Little House

Afara este o zi minunata de toamna, soare... frunzele colorate de toamna... si liniste. Si pentru ca e duminica, o sa intregim acest tablou perfect cu un desen animat pe masura. Am ales unul scurt, tocmai pentru a putea profita din plin de ziua asta frumoasa.
Si ce putea fi mai potrivit decat unul dintre desenele preferate din copilaria noastra?? The Little House. Povestea unei casute mici scapata in ultimul moment de la distrugere. La baza desenului animat se afla o poveste scrisa si ilustrata in 1942 de Virginia Lee Burton, inspirata din intamplari adevarate - puteti citi mai multe aici. 10 ani mai tarziu a urmat ecranizarea realizata de studioul Disney.
Cand eram mici urmaream cu o placere deosebita aventurile casutei, traind alaturi de ea momentele fericite, sau mai putin fericite, emotii si, desi stiam pe dinafara povestea si desenul, niciodata nu am refuzat sa revedem acest desen. Sper sa va placa si voua!!


Incarcat de lpmangas

2 comments :

anca spunea... [Raspunde]

Prea tareeeee:*, ne uitam in weekend la el:)

copilarim spunea... [Raspunde]

@anca sper ca v-a placut si voua!! noi il aveam pe o caseta vhs si era cea mai mare bucurie cand ne puteam uita la el <3.

Trimiteți un comentariu