miercuri, 18 august 2010

Sailor Saturn

Republicat: Acest articol a aparut in data de 18 iunie 2008, la 21:00 in cadrul proiectului desenelecopilariei.blogspot.com.
Modificari - generic via Hipersya
Autor: baby.rux, publicat de baby.rux.


Sailor Saturn - aka Hotaru Tomoe( sau Ottavia - pentru cei care au cunoscut seria Sailor de pe italieni) este una dintre luptatoarele sailor. Desi are cele mai putine aparitii in seria animata, iar in live action-uri lipseste cu desavarsire (cel putin pana acum) este singura care si-a pastrat numele original cel putin in versiunea dublata in engleza. Ea apare in musical-uri si a fost interpretata de ... nu mai putin de 9 actrite.

Hotaru apare initial ca prietena Chibiusei. Ea este o fire retrasa si bolnavicoasa si nu prea are prieteni pana sa le cunoasca pe Chibiusa si Usagi.
Este cea din urma luptatoare sailor care isi descopera puterile si arma sa este mortala (Silence Glaive).Intre manga si anime exista cel putin o diferenta: daca in primul caz micuta luptatoare sailor este cyborg, in al doilea nu este.
In anime, ea isi face aparitia in seria 3 sailor: Sailor Moon S. (pentru acest motiv profit sa va las mai jos genericul de la aceasta serie, in italiana, interpretat de Cristina d' Avena, cu promisiunea solemna de a posta in zilele urmatoare si celelalte generice in italiana, generice pe care le avem atat eu cat si Rha in playlist :) - si care au fost primele noastre achizitii de cand ne-am pus pentru prima data nternet :) ).

Generic:

 
Sailor Moon S - Sailor Moon e il Cristallo del Cuore Uploaded by Hipersya
 
Aparitii: Hotaru Tomoe in varsta de 12 ani, fiica lui profesorului Tomoe.Mistress 9 - o aparitie demonica, desi foarte frumos reprezentata ;). Atat in seriile manga, cat si in anime, Hotaru este posedata de o forta straina, care se foloseste de ea pentru a il aduce pe pamant pe Pharaoh 90 (cu scopul de a distruge Pamantul). Aceasta creatura pune stapinire deplina pe ea cand va inghite cristalul inimii Chibiusei si dispare odata ce o salveaza Sailor Moon - chiar si cu pretul propriei vieti. Sailor Saturn sau Soldier of Silence, Soldier of Destruction, Soldier of Ruin and Birth. Asa cum va spuneam si mai sus este ultima sailor care isi descopera puterile. Princess Sailor Saturn - ca si celelalte luptatoare si Saturn este o printesa. Stadii anime: Apare in Sailor Moon S. Initial are 12 ani, apoi se transforma in Mistress 9(o tanara femeie), dupa care reinvie cu ajutorul lui Sailor Moon si apare ca bebelus. In Sailor Moon Stars apare din nou si creste foarte repede, transformandu-se dintr-un bebelus intr-o fetita de 12 ani.  
Video: Pentru cei care vor sa isi reaminteasca cateva dintre cele mai dragute momente din seria 3 difuzata pe italieni, va las mai jos 3 filmulete.

Site-uri Puteti citi mai multe despre Sailor Saturn pe wikipedia aici Fansite in limba italiana aici. Daca vreti sa "colorati" gasiti aici 3 desene. Am sa mai revin zilele acestea si cu alte "bunataturi" :) si... da Sailor Saturn era preferata mea ;) .

0 comments :

Trimiteți un comentariu